Kayıhanlı Öğrencilere, Atatürk'ü Anlattılar

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde Afyonkarahisar Ülkü Ocakları, Kayıhan Kunduzlu İlkokulu'ndaki öğrencilere özel etkinlik düzenleyerek, milli ve manevi değerleri genç nesillere aşıladı

Gündem 11.11.2023 16:18:35 0
Kayıhanlı Öğrencilere, Atatürk

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 10 Kasım Atatürk'ü anma programları kapsamında Kayıhan Kunduzlu İlkokulu'ndaki öğrencileri ziyaret ederek, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan özel yayınları ve hediyeler öğrencilere tek tek verildi.

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Asena Birimi, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında özel bir etkinlik düzenledi. 

Bu anlamlı günde, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ve Asena Birimi, Kayıhan Kunduzlu İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. 

Öğrencilerle yakından ilgilenen Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, ziyaret sırasında Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan özel yayınları ve hediyeleri öğrencilere tek tek verdi.

Öğrencilere milli ve manevi değerleri anlatan kitaplar, Atatürk'ün hayatını konu alan broşürler ve çeşitli hediyeler verilerek öğrencilere unutulmaz bir gün yaşatıldı.

DİLER, “GENÇ NESİLLERE VATAN SEVGİSİNİ AŞILAMALIYIZ”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, bu tür etkinliklerin genç nesillere vatan sevgisi, milli değerlere bağlılık ve Atatürk ilke ve devrimleri konusunda bilinç kazandırmak adına önemli olduğunu belirtti. 

Ayrıca, 10 Kasım'ın Türk milleti için büyük bir anlam taşıdığını vurgulayan Başkan Diler, bu özel günde Atatürk'ü anmanın ve onun ilkelerini yaşatmanın önemine değindi. 

Öğrenciler de, Ülkü Ocakları temsilcilerine teşekkür ederek, bu anlamlı ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

#ÜlküOcakları #10Kasım #AtatürküAnmaGünü #EğitimdeMilliDeğerler #GençlikEtkinliği #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °