Kıbrıs Gazisi Mehmet Göktaş Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Kıbrıs Gazisi Mehmet Göktaş, yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı 24 Ağustos 2023 tarihinde vefat etti

Gündem 24.08.2023 10:27:36 0
Kıbrıs Gazisi Mehmet Göktaş Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı'nın duyurusuna göre, Afyonkarahisar'ın Merkez Çavdarlı Köyü nüfusuna kayıtlı 1952 doğumlu Kıbrıs Gazisi Mehmet Göktaş, yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı 24 Ağustos 2023 tarihinde vefat etti. 

Merhumun cenaze töreni, ailesi ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanıyor.

Vefat ve Tören Detayları:
24 Ağustos 2023 Perşembe günü (bu gün) Merkez Çavdarlı Köyü Camii'nde öğle namazının ardından gerçekleştirilecek cenaze namazı ile Mehmet Göktaş'ın son yolculuğuna uğurlanacak. 

Cenaze namazının ardından askeri tören düzenlenerek köy mezarlığına defnedilecek olan Kıbrıs Gazisi'nin yakınları ve köy halkı, acılarını paylaşmak için bir araya gelecek.

Başsağlığı Dileği:
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı olarak yapılan açıklamada, merhuma Allah'tan rahmet ve ailesine sabır dileyerek duyulan üzüntü ve saygı ifade edildi. 

Mehmet Göktaş'ın vefatı, ülkenin gazilerine ve şehitlerine olan minnettarlığını bir kez daha hatırlatırken, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.

#Afyonkarahisar #Çavdarlı #Şehit #Gazi #Vefat


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °