Kılıçdaroğlu ve Sarıgül Ziyareti Sonrası Gelişme: Uysal, CHP'de Hangi Görevi Üstlenecek?

TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ü ziyaretinin ardından CHP kadrolarında aktif bir görev alacağı belirtiliyor

Gündem 30.08.2023 14:55:14 0
Kılıçdaroğlu ve Sarıgül Ziyareti Sonrası Gelişme: Uysal, CHP

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ü ziyaret etti. 

Bu ziyaretin TDP'nin CHP ile birleşmesi sonrasında gerçekleştiği ve Kadir Uysal'ın CHP içerisinde etkin bir görev üstleneceği yönünde bilgiler ortaya çıktı.

Ziyaret sonrası elde edilen bilgilere göre, TDP İl Başkanı Kadir Uysal'ın CHP'nin kadrolarında aktif bir rol alacağı belirtiliyor. 

TDP ve CHP'nin birleşmesiyle ortaya çıkan bu gelişme, siyasi arenada dikkat çeken bir değişimi işaret ediyor. 

Uysal'ın CHP içerisinde hangi görevi üstleneceği, ilerleyen günlerde yapılacak olan CHP Kurultayı sonrasında netlik kazanacak.

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal'ın CHP'ye ziyareti ve ardından CHP kadrolarında aktif bir görev üstleneceği haberleri, siyasi çevrelerde merak konusu oldu. 

CHP Kurultayı sonrasında Uysal'ın hangi görevi alacağı, parti içi dinamiklere ve gelecek siyasi hamlelere dair ipuçları sunacak. 

Bu gelişmeler, siyasi arenada önemli bir değişimin işaretçisi olarak takip ediliyor.

#Afyonkarahisar #Türkiye #CHP #TDP #Kılıçdaroğlu #Sarıgül


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °