“Kiraz için çay ve fındık gibi alım politikası belirlenmeli”

“Kiraz için çay ve fındık gibi alım politikası belirlenmeli”

Gündem 12.07.2023 16:56:00 0
“Kiraz için çay ve fındık gibi alım politikası belirlenmeli”

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri Ankara'ya gerçekleştirdikleri ziyaret ve temaslarla dikkat çekti. Cemiyet heyeti, Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun'un konuğu oldu.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti heyeti, Başkan Sezer Küçükkurt ve yöneticiler Bekir Yeşilay, Mehmet Emin Güzbey, İsmail Akar, Önder Artuk, Ömer Elçi, Hakan Dilek, Mehmet Abdioğulları ve Faruk Kılınç'tan oluşuyordu.

İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar Milletvekillerinin bir araya gelmesi için üzerine düşen görevleri yerine getireceğini belirterek, "Davet tecrübeli milletvekillerimize yakışır. Ben her zaman hazırım" şeklinde konuştu.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve yöneticilerini TBMM'deki makam odasında kabul eden İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, masasının üzerinde duran "Hz. Ali'den Devlet Adamlarına Öğütler" isimli kitabı göstererek, "Bu kitabı Milletvekilimiz Ali Özkaya bey tüm milletvekillerimize göndermiş. 

Bana da geldi, teşekkür ediyorum. Ali Özkaya Bey'i ziyaret edeceğim. Hac ziyaretini tebrik edeceğim. Kitap için de teşekkür edeceğim" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar'da üretilen kirazın değerlendirilmesi için Devlet'in çay alımı ve fındık alımı gibi bir politika belirlemesi gerektiğini söyledi. 

Olgun, "Kiraz için çay ve fındık gibi bir sistem kurulmalı. Bu yıl kaçırdık, gelecek yıl mutlaka bunu hazırlamalıyız. Üç tane firma geliyor, yüksek fiyat veriyor, diğer firmalar bunu görünce gelmiyor. 

O üç firma daha sonra fiyatları aşağı çekince istedikleri gibi at oynatıyorlar. Bu döneme yetişmez ama ben buna çalışacağım" şeklinde konuştu.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayının kim olacağıyla ilgili soruları cevaplandıran İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, "Belediye Başkan aday adaylarımız var, ancak isimleri veremem. 

Herkes aday adayı olabilir. Benim öyle bir düşüncem yok. Muhammet Başkan da isterse tabii ki aday adayı olabilir" dedi.

Afyonkarahisar Milletvekillerinin bir araya gelerek şehrin sorunlarını tartışması gerektiğini belirten Milletvekili Olgun, "Beni çağırsınlar, her yere giderim. Benim yapmam gerekiyorsa, ben de yaparım. Ancak tecrübeli milletvekillerimiz var. Onlara yakışır, ben onlardan bekliyorum. 

Onlar varken benim çağırmam ayıp olur. Ders vereceğim dedim, kabul etmediler. Şimdi ders versinler diye bekliyorum. Diyalog faydalıdır, diyalog olursa yanlış beyan da olmaz. 

Sayın Yurdunuseven benim için vekillik dersi vereceğim diyordu, kayboldu gitti falan demiş, halbuki AKÜ'deki törende hemen karşısındaydım. 

Ali Özkaya bey de vekil olsun da ondan sonra televizyona çıkalım demişti, ondan da ses yok. Bekliyorum, davet etsinler diye. 24 saat hazırım" şeklinde konuştu.

Beyaz Belge 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °
Cuma 26 ° / 11.3 °