“Kiraz Üreticilerimiz için Çalışmalarımız Sürüyor”

“Kiraz Üreticilerimiz için Çalışmalarımız Sürüyor”

Gündem 3.07.2023 15:39:00 0
“Kiraz Üreticilerimiz için Çalışmalarımız Sürüyor”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, son günlerde üreticilerin gündemini meşgul eden konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özkaya, Tarım ve Orman ile Ticaret Bakan Yardımcıları ile yaptığı görüşmelerde çiftçilerin sorunlarını ele aldığını belirtti. 

Özkaya, çiftçilerin arpa ve buğday ürünlerini Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) aracılığıyla satabileceklerini ve geniş alanlarda alım yerlerinin açılması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Üreticilere, ürünlerini değerlerini bulmadan vermemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Özkaya ayrıca, Sultandağı ve Çay bölgelerindeki kiraz üreticilerinin sorunlarına da dikkat çekti. İhracatçı Birlikler Başkanı ve ilgili bakan yardımcısıyla yapılan görüşmelerde, çiftçilerin mağduriyet yaşamaması ve kaliteli ürünlere en yüksek fiyatın verilmesi için çaba harcadıklarını dile getirdi. 

Özkaya, kiraz alımlarının başlayacağını ve çiftçilerin güvende olduğunu vurguladı. AK Parti olarak, çiftçilerin ürünlerini en iyi fiyatlarla alıp değerlendirmek için çalışmalar yürüttüklerini ve çiftçilere destek olacaklarını belirtti.

Milletvekili Ali Özkaya, üreticilerin sorunlarını gidermek ve tarım sektörünün daha da güçlenmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı. 

Çiftçilerin hak ettikleri değeri bulmaları ve mağduriyet yaşamamaları için çaba harcadıklarını ifade eden Özkaya, AK Parti olarak tarım politikalarının geliştirilmesi ve çiftçilere verilen desteklerin artırılması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Beyaz Belge 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °