Kırgel'e anlamlı ziyaret

Kırgel'e anlamlı ziyaret

Gündem 15.06.2023 16:27:18 0
Kırgel

Afyonkarahisar'da faaliyet gösteren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimler Derneği, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığı'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı liderliğinde gerçekleşen ziyarete, şehit aileleri ve gaziler resmi kıyafetleriyle katıldılar.

Ziyaretin ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı tarafından bir açıklama yapıldı. Kumartaşlı, "Bu vatan için canlarını vermiş olan ve vücutlarının birer uzvunu feda etmiş olan kahraman gazilerimizle birlikte Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yılmaz Kırgel'i ziyaret ettik. 

Derneğimize, şehit aileleri ve kahraman gazilerimize verdiği önem ve destekten dolayı kendisine teşekkürlerimizi ilettik. Tüm teşkilat ve komutanlarımıza görevlerinde başarılar diledik." şeklinde konuştu.

Bu ziyaret, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi yönetiminin, Jandarma Teşkilatı'nın önemli bir kuruluş yıl dönümünde teşekkür ve desteklerini iletmek amacıyla gerçekleştirdiği anlamlı bir etkinlik oldu. 

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: kırgel'e anlamlı ziyaret
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °