Kocatepe Spor Kompleksi'nde Satranç Heyecanı

Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları Satranç Turnuvası'nda 220 sporcunun katılımıyla müsabakalar sona erdi. Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde gerçekleşen turnuvada, dereceye giren okul takımları ödüllendirildi.

Spor 4.03.2024 14:29:50 0
Kocatepe Spor Kompleksi

Kocatepe Spor Kompleksi'nde heyecan dolu satranç müsabakaları sona erdi. 

Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen turnuvaya küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 220 sporcu katılım sağladı. 

Müsabakalar neticesinde, küçükler genel kategorisinde Özel Afyonkarahisar Bahçeşehir Ortaokulu birinci, yıldızlar genel kategorisinde Şemsettin Karahisari Ortaokulu birinci, gençler genel kategorisinde ise Kamil Miras Anadolu Lisesi birinci oldu.

Küçük kızlar kategorisinde Özel Afyonkarahisar Bahçeşehir Ortaokulu birinci, yıldız kızlar kategorisinde Sülümenli İsmet Attila Ortaokulu birinci, genç kızlar kategorisinde ise Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu.

Müsabakaların sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları törenle takdim edildi. 

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Şube Müdürü Naile Parlak, törende sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Müdür Kasapoğlu, turnuvaya olan yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, satranç sporunun her geçen gün daha da popüler hale geldiğini ve Afyonkarahisar'da da bu spora olan ilginin arttığını ifade etti.

#Afyonkarahisar #Satranç #OkulSporları #Turnuva #GençlikVeSpor


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Kocatepe Kompleksi' Satranç Heyecanı
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °