Köksal: Acıların Gölgesinde Bir Yılı Geride Bıraktık

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, yeni yıl mesajında 2023'ü zorlu bir dönem olarak nitelerken, yeni yılda demokrasi, adalet, ve huzurun hakim olması temennisinde bulundu

Gündem 30.12.2023 15:39:14 0
Köksal: Acıların Gölgesinde Bir Yılı Geride Bıraktık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 2024 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Köksal, yeni yıl mesajında, 2023'ün, işçinin, emekçinin ve memurun daha da fakirleştiği, Saray düzeninin Lale Devri'nin şatafatıyla devam ettiği bir yıl olduğunu ifade etti. 

Politikasızlığın temel politika haline geldiğini belirten Köksal, hükümetin beceriksizliği nedeniyle işletme sahiplerinden vatandaşa kadar birçok kesimin zor bir yıl geçirdiğini dile getirdi.

2023 yılının zam rekorlarıyla geçtiğini belirten CHP Grup Başkanvekili, "Saray Hükümeti, vergi alabilmek için sanayici, iş insanını, emekçiyi, vatandaşı ateşe attı. 

2023 yılı, geçilmeyen köprülerin, kullanılmayan yolların yükünü vatandaşın sırtında hissettiği bir yıl oldu. 

Yapılacak yerel seçimlerde yurttaşlarımız, AKP'ye 2023 yılının hesabını sandıkta en güzel şekilde soracaktır" dedi.

Köksal, 2023 yılının ülkemiz için tarihi acıların yaşandığı bir yıl olduğuna da vurgu yaptı. 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Köksal, ayrıca Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketinde yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Ayrıca, CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 3 Eylül 2023'te Avrupa Şampiyonu olmasını olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi.

Yeni yıl mesajının devamında, 2024 yılı için umutlu olduklarını ifade eden Köksal, memleket için yılmadan, yorulmadan çalışacaklarını belirtti. 

Köksal, "2024 yılının ülkemize, Afyonkarahisar'ımıza ve tüm insanlığa demokrasi, adalet ve huzur getirmesini temenni eder, tüm vatandaşlarımıza mutluluk ve sağlık dilerim" şeklinde konuştu.

#CHP #YeniYıl #2024Değerlendirmesi #Demokrasi #Adalet #Huzur


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °