Köksal, 'Afyon’da söz sahibi hemşerilerimiz olacak'

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Mecidiye Semt Pazarı ve esnaf ziyaretlerinin ardından Esentepe Mahallesi’nde bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi

Siyaset 27.01.2024 17:34:53 0
Köksal,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar’ı karış karış gezmeye devam ediyor. 

Bu kapsamda gündüz Mecidiye pazarını ve semt esnafını ziyaret eden Köksal, akşam saatlerinde Esentepe Mahallesi’nde kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. 

Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Köksal, gece gündüz demeden hemşerileriyle fikir alışverişinde bulunuyor. 

31 Mart yerel seçimleri öncesi vatandaş ziyaretlerine devam eden Köksal’a Mecidiye esnaf ziyaretleri sırasında CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, İl Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya, önceki dönem İl Başkanlarından Ramazan Akgöz ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

AFYONKARAHİSAR’I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, esnaf ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunduğu ziyaretlerde yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

“Ziyaretlerimiz sırasında gerek esnaflarımızdan gerekse hemşerilerimizden pek çok fikir ve öneri alıyoruz. 

Hemşerilerimin iradesiyle Belediye Başkanı seçildiğimde ne kadar dert ve sıkıntı varsa çözeceğiz. Bu şehir gelişecekse esnafıyla gelişecek. 

Esnafımız da halkımızın desteğiyle ayakta kalacak. Biz de bu döngüyü sağlayabilmek için üzerimize düşeni yapacağız. 

Afyonkarahisar’da semtlerin ihtiyacını karşılayarak şehri cazibe merkezi haline getireceğiz. Afyonkarahisar’ı esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz.”

BU ŞEHİR GÜNÜ KURTARMAYA ODAKLANMIŞ YÖNETİCİLERDEN ARINACAK

Halkın olumlu tepkisinin kendisini gururlandırdığını söyleyen Köksal, “Ziyaretlerim sırasında çok güzel tepkiler alıyorum. 

Bana duyulan güveni hissediyorum. Bu şehrin sorunlarını Meclis’ten nasıl gündeme getirdiysem Belediye Başkanı seçildiğimde de gereken tüm temasları kurup bu kenti hak ettiği konuma getireceğim.

Bu şehir artık günü kurtarmaya odaklanmış yöneticilerden arınacak.” ifadelerini kullandı.

İKTİDAR VATANDAŞIN OLACAK, SÖZ SAHİBİ HEMŞEHRİLERİMİZ OLACAK

Gündüz gerçekleştirdiği pazar yeri ve semt esnafı ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde de Esentepe Mahallesi’nde kahvehaneyi ziyaret eden Köksal, 

Milletvekilliği görevi boyunca olduğu gibi seçilmesi durumunda da ulaşılması kolay bir başkan olacağını belirterek, 

“Şimdi sıktığım her el, görüştüğüm her hemşerim, başkan seçildiğimde de bana rahatlıkla ulaşabilecek. 

Ben makamına çekilip kişiye göre randevu veren başkanlardan olmayacağım. Şimdi nasıl kapı kapı geziyor dert dinliyor, derman arıyorsam seçildiğimde de belediyemizin kapıları herkese ardına kadar açık olacak. 

Çay içmenin bile lüks olduğu şu dönemde kahvehanelerde kara kara düşünen kim varsa hepsine kucak açacağız. 

Kahvehaneler dert yuvası olmaktan çıkacak, güzel hayallerin kurulduğu, stres atılan mekanlar haline gelecek. 

İktidar partisiyiz hizmeti kolay getiririz deyip de esnafa zulmeden, vatandaşın hayatını zorlaştıran bir belediye anlayışından kurtulmamıza az kaldı. 

Bizim dönemimizde iktidar vatandaşın olacak. Söz sahibi hemşerilerimiz olacak.” şeklinde konuştu.

#BurcuKöksal #CHP #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanıAdayı #SeçimKampanyası #EsnafZiyareti #HalklaBuluşma


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °