Köksal, 'Afyonkarahisar’da değişim zamanı geldi'

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın değişim ve gelişim için hazır olduğunu belirterek saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Siyaset 26.01.2024 17:56:54 0
Köksal,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Partisinin il başkanlığında partililerle bir araya gelerek başladığı ziyaret turunu, Harb-İş Semt Pazarı ve Ambaryolu'nda esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sürdürdü.

Ziyaretlerinde büyük ilgi gören Köksal, Afyonkarahisar halkının değişim taleplerine kulak verdi. Ambaryolu'nda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde, esnafın sorunlarını dinleyen Köksal, göreve geldiğinde esnafın hayatını kolaylaştırmak adına gereken adımları atacağının sözünü verdi. 

Zafer Kart Projesi ile esnaf-belediye işbirliğini güçlendireceklerini belirten Köksal, Afyonkarahisar esnafının daha iyi koşullarda faaliyet göstermesi için çaba göstereceklerini ifade etti.

Köksal, şu sözlerle açıklamalarda bulundu: "Zafer Kart projemizle yerel esnafa destek olacağız. Esnafımızın belediye ile olan her türlü işlemlerinde zorlaştırıcı değil kolaylaştırıcı olacağız. 

Pandemi, ekonomik kriz, afet gibi durumlarda da esnafın yanında olacağız. Onları kaderiyle baş başa bırakmayacağız. 

Esnaflarımızı küresel etki alanına sahip büyük sermayeli zincir marketlere ezdirmeyeceğiz. Afyonkarahisar esnafıyla, işçisiyle, emekçisiyle bir bütündür. 

Bu bütünlüğün bozulmasına müsaade etmeyeceğiz. Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapısını çalan her esnafımıza belediyenin tüm imkanlarını sunmaya gayret göstereceğiz."

Ambaryolu ve Harb-İş Semt Pazarı'nda gördüğü yoğun ilgi ile motive olan Köksal, "Yüreklere dokunmak, bu şehri daha yaşanabilir bir hale getirmek için yola çıktık. 

Afyonkarahisar her şeyin en güzelini hak ediyor. Bana inanan ve güvenen hemşehrilerimin beklentilerini boşa çıkarmayacağım. 

Değişim zamanı geldi, bu şehir için dönüm noktasına çok az kaldı" şeklinde konuştu.

#Afyonkarahisar #BurcuKöksal #BelediyeBaşkanlığı #Değişim #SahaÇalışmaları


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °