Köksal, 'Belediye, esnafın korkulu rüyası değil; zora düştüğünde çalacak kapısı olacak'

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, esnafın sorunlarını dinleyerek, belediyenin esnafın çözüm ortağı olacağını vurguladı

Siyaset 30.01.2024 14:52:22 0
Köksal,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 

Ziyaretlerinde esnafın dert ve sıkıntılarını dinleyen Köksal, Afyonkarahisar'ı daha yaşanabilir kılmak için ortak çalışmalar yapmayı planlıyor.

Kurtuluş Caddesi esnafını ziyaret eden Köksal, iş yerlerinde karşılaşılan sorunları yerinde dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. 

Esnafın zor durumda olduğu zamanlarda belediyenin kapısını çalabileceği bir ortam yaratma sözü veren Köksal, belediyenin esnafın korkulu rüyası olmayacağını, aksine sorunları çözmek adına bir çözüm ortağı olacaklarını ifade etti.

Köksal, "Belediye, esnafın korkulu rüyası değil; zora düştüğünde çalacak kapısı olacak. Bizim yönetim anlayışımızda eşitlik, adalet ve katılımcılık ön planda olacak. 

Hemşerilerimizle el ele vererek, Afyonkarahisar'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için projeler üreteceğiz. Sadece vaatlerle değil, gerçekçi çözümlerle hareket edeceğiz" dedi.

CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, İl Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya ve Yönetim Kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Köksal, hemşerilerinin beklentilerini ve hayallerini dinleyerek, Afyonkarahisar'ın geniş kesimlerine hitap etmeyi amaçlıyor.

#BurcuKöksal #CHP #Afyonkarahisar #Esnaf #YaşanabilirŞehir


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °