Köksal: Bir Oy Her Şeyi Değiştirir

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, sivil toplum kuruluşlarının yönetimde etkin rol alması gerektiğini vurgulayarak saha çalışmalarını sürdürüyor.

Siyaset 13.02.2024 14:32:45 0
Köksal: Bir Oy Her Şeyi Değiştirir

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, seçim öncesi Belediye Başkan adayı olarak saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Farklı dernek ziyaretlerinde bulunan Köksal, sivil toplum örgütlerinin yönetimde daha etkin olması gerektiğine dikkat çekti.

Köksal, CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve diğer parti yetkilileriyle birlikte Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret ederek bu önemli kuruluşların temsilcileriyle görüştü. 

Ziyaretlerde sivil toplum kuruluşlarının toplumun geniş kesimlerini temsil ettiğini ve onların görüşlerinin önemli olduğunu belirten Köksal, şunları dile getirdi:

"Afyonkarahisar'ı Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler, Odalar, Muhtarlar ve hemşerilerimizle birlikte yöneteceğiz. Sivil toplum kuruluşlarının, odaların, derneklerin muhtarların yönetime dahil edilmediği bir belediye başarılı olamaz. 

Onların görüşlerinin alınmadığı, eleştirilerinin dinlenmediği bir belediyenin başarılı olacağını düşünmüyorum. Onun için dedik ki; bu şehri hemşerilerimizle birlikte yönetelim. Herkesin görüşlerini alalım, eleştirilerini dinleyelim. 

Ben herkesin herkesten bir şeyler öğreneceğine inanan bir insanım." dedi 

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Av. Burcu Köksal ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Cemiyet Başkanlığı’na seçilen İsmail Akar’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında Köksal, basın mensuplarına uygulanan şiddeti kınadı ve Afyonkarahisar için bir değişim çağrısı yaptı.

Köksal, yaptığı açıklamada, "Her şey daha güzel bir Afyonkarahisar için. Bu memlekete artık bir kadın eli değmeli. 

Afyonkarahisar’da değişimin adı Burcu Köksal olacak. Bir oy her şeyi değiştirir artık Afyonkarahisar’da değişimin vakti geldi." şeklinde konuştu.

#BurcuKöksal #CHP #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #SivilToplum #ŞeffafYönetim #Değişim #KadınEliVar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Köksal: Değiştirir
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °