Köksal: "Biz Ancak Milletimizden İcazet Alırız"

CHP Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, seçim sürecinde sahada halkla buluşarak, Afyonkarahisar'ın değişime ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Siyaset 12.02.2024 10:14:19 0
Köksal:

CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, seçim kampanyası kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 

Son olarak Fatih Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Köksal, halkın ilgi ve sevgisiyle karşılandı.

Köksal, ziyaretlerde partisine daha önce oy vermeyenlerin bile kendisine destek vereceğini ifade ederek, Afyonkarahisar için değişim ve hizmetin şart olduğunu belirtti. 

"Biz ancak milletimizden icazet alırız" diyen Köksal, halkın desteğiyle şehre kalıcı eserler bırakacaklarını ve Afyonkarahisar'da gerçek bir değişimi sağlayacaklarını söyledi.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ziyaretlerde Köksal, Afyonkarahisar'ın her köşesinde ihtiyaçları belirleyerek, onlara yönelik projeler üreteceklerini ve yerel yönetimde şeffaf bir anlayışla hareket edeceklerini dile getirdi. 

Köksal, "Oldu bitti ile yönetme anlayışına son vereceğiz. İşin muhatabı kimse önce ona danışacağız. Biz ancak milletimizden icazet alırız" dedi.

Ayrıca, Köksal yıllardır Afyonkarahisarlıların haklarını savunduğunu ve milletine bağlılığının devam edeceğini vurgulayarak, halkın sesi olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

#BurcuKöksal #CHP #Afyonkarahisar #Seçimler #Hizmet #Değişim


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °