Köksal: Hepsini Memleketlerine Uğurlayacağız

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Sahipata Mahallesi'ndeki temaslarında mülteci sorununa dikkat çekti ve "Misafirlik üç gündür. Mültecilerin süresi doldu, hepsini memleketlerine uğurlayacağız" dedi.

Siyaset 14.02.2024 18:14:16 0
Köksal: Hepsini Memleketlerine Uğurlayacağız

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Sahipata Mahallesi'nde yaptığı temaslar sırasında mülteci sorununa dikkat çekti ve çözüm sözü verdi. 

Sahipata'da gerçekleşen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Köksal, mahalle halkının hak ettiği hizmeti alacağına söz vererek, "Afyonkarahisar Belediyesi'nin gelirlerini birilerini zengin etmek için değil, Afyonkarahisar'da yaşayan hemşerilerimiz için kullanacağım. 

Sığınmacıları, mültecileri bu memleketten göndereceğim" dedi.

Ayrıca el emeği sergisini ziyaret eden Köksal, "Emek verilmiş her şey değerlidir. Önemli olan o emeğin fark edilmesidir. 

Biz her şeyin farkındayız. Emek verilen her eserin de sonuna kadar arkasında olacağız. El emeği eserler artık hem maddi hem manevi değer görecek" ifadelerini kullandı.

Mülteci sorununa da değinen Köksal, "Anadolu’da misafirlik 3 gündür. 3 günden sonra misafirlik olmaz. Bunların misafirliği uzadı. Bunları amasız, fakatsız, lakinsiz bu memleketten göndereceğiz" dedi ve Bolu'da yapılan benzer uygulamaya atıfta bulundu.

Köksal ayrıca, belediye meclis üyelerinin partizanca belirlenmeyeceğini vurgulayarak, "Her mahalleden ve her meslek grubundan Belediye Meclis Üyesi belirlenecek. Ben bu şehri partizanca yönetmeyeceğim. 

Bu şehri Afyonkarahisarlılarla birlikte yöneteceğim" şeklinde konuştu.

#CHP #Afyonkarahisar #BurcuKöksal #BelediyeBaşkanı #MülteciSorunu #SeçimKoordinasyonMerkezi #Misafirlik


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °