Köksal: "Kömürle Isınan Ev ve İş Yeri Bırakmayacağız"

CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, kömürle ısınmanın zorluklarına dikkat çekerek, belediye olarak kömürle ısınan ev ve iş yerlerini sona erdireceklerini açıkladı.

Siyaset 18.02.2024 15:10:04 0
Köksal:

CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, sahada tespit ettiği sorunlara yönelik çözümler geliştirdiğini belirterek, kömürle ısınan ev ve iş yerlerinin sona erdirilmesi için taahhütte bulundu.

Kömürle ısınmanın zorluklarına değinen Köksal, kömür fiyatlarının yükselmesiyle birlikte bu yöntemin ısınma maliyetlerini artırdığını ve çevreye zarar verdiğini ifade etti. 

Afyonkarahisar'da kömürle ısınan ev ve iş yerlerini tamamen ortadan kaldıracaklarını söyleyen Köksal, bu sözünün arkasında duracağını vurguladı.

Köksal, kadınların toplumdaki rolünün güçlendirilmesi gerektiğine de değinerek, kadınları desteklemeyi ve ellerinden tutmayı taahhüt etti. 

Üreten kadınları desteklemek amacıyla bir kooperatif kuracaklarını ve kadınların el işlerini pazarlayacaklarını belirten Köksal, bu sayede kadınların ekonomik olarak güçlenmesine katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Ayrıca, kamu hizmet binalarının daha geniş bir alana yayılması gerektiğini savunan Köksal, vatandaşların belediye hizmetlerine daha kolay erişebilmesi için belli semtlere hizmet binaları açılması gerektiğini ifade etti. 

Bu sayede hem vatandaşların zaman ve para kaybının önüne geçilebileceğini hem de şehir trafiğinin rahatlayacağını belirtti.

#CHP #Afyonkarahisar #BurcuKöksal #BelediyeBaşkanAdayı #IsınmaSorunu #KadınGücü #KamuHizmeti #Altyapı #Ulaşım


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °