Köksal: "Önce Afyonkarahisar'da, sonra İzmir'de yüzyılın en mühim zaferi elde edildi"

CHP Grup Başkanvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde elde edilen zaferleri vurguladı

Gündem 26.08.2023 17:27:14 0
Köksal:

CHP Grup Başkanvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde elde edilen zaferleri vurgulayarak ulusal birliğin ve mücadele azminin önemine dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünü anısına yayınladığı mesajında, Atatürk liderliğinde gerçekleşen iki büyük zaferin Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki eşsiz rolünü yansıttığını belirtti.

Av. Burcu Köksal, mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğindeki kahraman ordunun, vatanperver Türk Milleti'nin ve sadakatli silah arkadaşlarının emperyalist planları bozarak önce Afyonkarahisar'da, ardından İzmir'de yüzyılın en büyük zaferini elde ettiğini vurguladı.

Köksal, zaferin sadece Türk milletinin değil, tüm dünya için de anlamlı olduğunu belirtti. 

Atatürk ve silah arkadaşlarının zaferinin, ezilen uluslara umut ışığı olduğunu ve emperyalist güçlerin de yenilebileceğini gösterdiğini ifade etti.

Mesajında ulusal birliğin ve mücadele azminin vurgusunu yapan Köksal, bugün Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının değerinin daha iyi anlaşıldığını belirtti. 

Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayan Köksal, kahramanlarımıza olan minnettarlığını ifade ederek onları Allah'tan rahmetle andı.

Av. Burcu Köksal'ın mesajı, Türk milletinin tarih boyunca gösterdiği mücadele azminin ve ulusal birliğin önemine vurgu yaparak, zaferlerin ışığında geleceğe umutla bakıldığını yansıtıyor.

#Afyonkarahisar #İzmir #Zafer #Kutlama 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °