Köksal, 'Rant Değil, Hizmet Peşinde Olacağım'

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, iş dünyasının ve esnafların hak ettiği değeri bulması için çalışacağını vurguladı

Siyaset 20.01.2024 16:44:00 0
Köksal,

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, MÜSİAD ve ESOB ziyaretlerinde iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek Afyonkarahisar'ın ekonomik kalkınması için projelerini paylaştı.

Köksal, MÜSİAD ziyaretinde sanayi sektörünün sorunlarını dinleyerek, "Ekonominin mihenk taşı" olarak nitelendirdiği sanayi sektörünün Afyonkarahisar'da hak ettiği konumda olmadığını belirtti.

Yerel yönetimlerin sorumluluk almakta kaçındığını ifade eden Köksal, "31 Mart yerel seçimleri ile birlikte Belediye Başkanı olarak seçilirsem, öncelikli hedefim sanayi sektörünü canlandırmak ve hak ettiği konuma taşımaktır." dedi.

ESOB ziyaretinde ise esnafın ekonomik kalkınmada kilit rol oynadığını vurgulayan Köksal, "Esnaflarımızın her geçen gün ikinci plana atılmasına artık son verilmelidir. 

Belediye Başkanlığı görevi bana verilirse, esnaflarımıza pozitif ayrımcılık yaparak onların gücüne güç katacağım." şeklinde konuştu.

MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek ve ESOB Başkanı Cengiz Üstün, Köksal'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

#BurcuKöksal #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #Sanayi #Esnaf #Ekonomi #CHP #MÜSİAD #ESOB #Seçim2024


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Köksal ' Değil Hizmet Peşinde Olacağım'
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °