Köksal, Sanayi Esnafının Sorunlarına Çözüm Sözü Verdi

Adaylık sürecinde esnaf ziyaretlerini sürdüren CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, 1. Küçük Sanayi Sitesi'nde esnafla buluştu

Siyaset 3.02.2024 19:53:30 0
Köksal, Sanayi Esnafının Sorunlarına Çözüm Sözü Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, belediye başkan adayı olarak yerel seçim öncesi esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. 

Köksal, 1. Küçük Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafla buluştu ve sorunlarını dinledi.

CHP Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile birlikte esnafları ziyaret eden Köksal, 

"Eksikleri tek tek gidereceğiz" dedi. Sanayi esnafının karşılaştığı sorunları dinleyen Köksal, "1. Küçük Sanayi Sitesi'nde ikinci günümüzü geçirdik. 

İki gündür gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerinde çok olumlu tepkiler, iyi dilekler aldık. İzlenimlerim, esnaflarımızda sabır kalmadığı yönünde. 

Her zaman şükretmeyi bilen, kanaatkar hemşehrilerimin artık dayanacak gücü kalmamış. Yerel yönetimlere olan güven de sarsılmış durumda. 

Ben o güveni yeniden kazanacağıma söz veriyorum" şeklinde konuştu.

Sanayi esnafının ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçirdiğine dikkat çeken Köksal, "1. Küçük Sanayi Sitesindeki esnafın sorunlarını çözmeye, hak ettiği hizmeti getirmeye talibiz. 

Ekonomik kriz sebebiyle zor günler geçiren sanayi esnafımız her seçim döneminde verilen ama yerine getirilmeyen vaatlerden sıkıldı. 

Artık gerçek çözümler bekliyorlar. Esnaflarımız için ne yapacağımıza onlardan aldığımız fikirlere göre karar vereceğiz. 

Ben görevim ne olursa olsun bu kentin esnafları için canımı dişime takmaya hazırım. Afyonkarahisar her şeyin en güzeline layık" ifadelerini kullandı.

#BurcuKöksal #CHP #Afyonkarahisar #EsnafZiyareti #YerelSeçimler #SorunÇözümü


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °