Köksal: Siyasi görüşlerden arındırılmış bir sevgi dili konuşuyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar’daki saha çalışmalarını sürdürüyor. Köksal, “Siyasi görüşü ne olursa olsun bana destek veren hemşerilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Siyaset 18.03.2024 15:05:48 0
Köksal: Siyasi görüşlerden arındırılmış bir sevgi dili konuşuyorum

CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, 31 Mart yerel seçimleri öncesi başlattığı saha çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar’ı karış karış gezmeye ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. 

Gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında hemşerilerinden büyük güç ve cesaret aldığını ifade eden Köksal, siyasi görüşlerden arındırılmış bir sevgi dili konuştuğuna dikkat çekti. 

Belediye Başkan Adayı Köksal, istekli olmanın önemine vurgu yaparak şöyle konuştu: “Bir işe istekli olursanız başarılı olursunuz. İstekli olmadan birilerinin itip kakmasıyla başarılı olamazsınız. 

Önce istekli olacaksınız. Yaptığınız ne iş olursa olsun onu severek yapacaksınız. Ben milletvekilliğini severek yaptım, isteyerek çıktım. Şimdi de istiyorum ki belediye başkanı olayım. 

Bu işi isteyerek severek yapacağım. Bu şehre hizmet etmek istiyorum. Bu şehir için çalışmak, icraat yapmak istiyorum. Bunun için de aday oldum ve destek bekliyorum. 

Hemşerilerimin teveccühü ile inşallah Afyonkarahisar’ın ilk kadın belediye başkanı olacağım.” dedi.

Afyonkarahisar’ın büyük bir turizm potansiyeli olduğunu vurgulayan Köksal, doğru adımlar atılması halinde ekonomik olarak kente girdi sağlanabileceğini söyledi. 

Köksal, “Gastronomi şehriyiz diyoruz ama Çavuşbaş bölgesine bu konuda gereken hassasiyeti göstermiyoruz. 

Biz göreve geldiğimizde şehrimizi ziyaret eden yerli ve yabancı turistler o bölgedeki konaklarda Afyon’un yöresel lezzetlerini tadabilecekler, hediyelik eşyalarını alabilecekler. 

Kadınlar pazarı dediğimiz yer var. Restorasyon için bekliyor. Orada da yine Zafer Kadın Kooperatifi’ndeki kadın arkadaşlarımızın ürettiği ürünler için tanzim satış yerleri koyacağız. 

Afyonkarahisar’ın çevreyolundan günlük 70-80 bin araç geçiyor ki bayramlarda bu sayı daha çok artıyor. 

Bu araçlar da en azından buradan geçerken burada da böyle yerler var deyip meraktan gelip ziyaret edecekler. 

Ziyaret ettiklerinde de illa ki bir şeyler yiyip içecek satın alacak yani şehrin ekonomisine ve tanıtımına büyük oranda katkı sağlayacak.” şeklinde konuştu.

#CHP #BurcuKöksal #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #SahaÇalışmaları #HemşerilerleBuluşma #Gelecek içinUmut


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °