Köksal: Tamamlanamayan Projeler Memlekete İhanettir

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, seçim vaatlerini açıklarken tamamlanamayan projeleri ve ölü yatırımları eleştirerek hizmette adil olacağını vurguladı.

Siyaset 20.02.2024 10:14:48 0
Köksal: Tamamlanamayan Projeler Memlekete İhanettir

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, seçim sürecinde yaptığı açıklamada, halkın desteğiyle seçimi kazanacağına inandığını belirtti. 

Köksal, "Görev süresi içerisinde mücbir sebep olmaksızın tamamlanamayan projeler, ölü yatırımlar memlekete ihanettir." diyerek, seçilmesi durumunda tüm projelerini hayata geçireceği sözünü verdi.

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Köksal, şantiye görünümünde olan şehri estetik bir cazibe merkezi haline getireceklerini ifade etti. 

Köksal, "20 yılda yapılamayanları ben 5 yıl içinde gerçekleştireceğim. 

Trafik sorunlarına çözüm getireceğiz, sosyal ve kültürel alanlarda gelişmeler sağlayacağız." şeklinde konuştu.

Müze, TOKİ ulaşım sorunları, doğalgaz eksiklikleri gibi konularda seslerini yükselttiklerini belirten Köksal, halkın haklarını savunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Adaylık sürecinde hizmette adil davranacaklarına söz veren Köksal, Erenler ve diğer mahallelerdeki sıkıntıları çözmeyi hedeflediklerini dile getirdi. 

Kimseyi ayrımcılığa maruz bırakmayacaklarını, herkesin hakkını savunacaklarını söyleyen Köksal, mahallelerin ve sokakların eşit hizmet alacağını belirtti.

#BurcuKöksal #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #Seçim #Projeler #Memleketİhaneti #CHP


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °