Köksal'dan 'Birlikte Kazanacağız' Mesajı

CHP Grup Başkanvekili, Afyonkarahisar Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar’ın da Eskişehir gibi örnek gösterilen dünya kentleri arasına girmesi gerektiğini söyleyerek, “Birlikte kazanacağız” dedi.

Siyaset 21.03.2024 17:13:02 0
Köksal

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar’ın sorunlarının çözümü ve kentin kalkınması için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirterek Afyonkarahisar’ın jeopolitik konumu itibari ile çok daha iyi yerlerde olması gerektiğine dikkat çekti. 

Köksal, milletvekilliği dönemindeki heyecan ve özveriyle belediye başkanı olarak çalışmak istediğini sözlerine ekledi. 

AFYON’U HAKETTİĞİ KONUMA KAVUŞTURMAK İÇİN GECEMİ GÜNDÜZÜME KATIP ÇALIŞACAĞIM

Belediye Başkan Adayı Köksal, “Eskişehir nasıl bir Eskişehir haline geldiyse Afyonkarahisar da Eskişehir gibi örnek gösterilen dünya kentleri arasına girmeli. Çünkü Afyonkarahisar bölgeleri birbirine bağlayan bir il. Türkiye’de 3 tane bu şekilde bölgeleri birbirine bağlayan il var. 

Birisi Afyonkarahisar. Tarım var, hayvancılık var. Topraklarından bereket fışkırıyor. Termalin, mermerin başkenti. Kurtuluş Savaşı’nın kazanıldığı, Cumhuriyet’in kurulduğu topraklar. 

Ama bir türlü hak ettiği yere gelememiş. Dedim ki ben bu yola çıkayım, kollarımı sıvayıp bu işe gireyim. 

Afyonkarahisar’da belediyecilik nasıl yapılır, bir kent dünyaya nasıl örnek olur bunu göstermek istedim. Tıpkı milletvekilliğimde olduğu gibi gecemi gündüzüme katarak çalışacağım” dedi.

AFYON EGE’NİN SÖZDE DEĞİL ÖZDE İNCİSİ OLACAK

Köksal Afyonkarahisar’ın Ege’nin sözde değil özde incisi olacağını belirterek, “Ben Afyonkarahisar'ımızı Denizli gibi kalkınan bir şehir haline getireceğim dedim. 

Konya gibi ilerleyen bir şehir olacak dedim. Bir iddia ortaya koydum. Ege’nin sözde değil özde incisi olacak dedim. Bu iddiamı da sürdürüyorum. Ben her hangi birini rakip olarak görmüyorum. 

Ben hep kendimle yarışırım. Daha iyisini yapmak için, daha çok çalışmak için yarışırım. Daha güzelini ortaya koymak için yarışırım. Şehre güzel bir şeyler katmak için çalışırım. 

Bu noktada başarılı bir belediye başkanı olacağıma inanıyorum. Arkamızda güzel eserler bırakacağız inşallah.” dedi.

BELEDİYE HİZMET BİNALARI MAHALLELERE YAYILACAK

Köksal, belediye hizmetlerine erişimin kolaylaştırılacağını belirterek “Şehir içinde çok fazla kamu binası var. Bunların etrafa dağıtılması lazım. 

Şehir büyüyor, insan sayısı artıyor ve araç sayısı da artıyor. Haliyle şehir merkezi sıkışıp kaldı. Merkezdeki o kamu binalarını dağıtmak gerekiyor. Bunu sağlayacağız.

Bu noktada biraz belediyecilik hizmetlerini dağıtacağız. E-belediyeciliği yoğunlaştıracağız. İnternet üzerinden belediyecilik hizmetlerinin yapılmasını yaygınlaştıracağız. 

İnsanlar evinde iş yerlerinde internete girip rahatlıkla işlerini halledebilecekler" şeklinde konuştu.

#Afyonkarahisar #CHP #BurcuKöksal #BelediyeBaşkanı #Kalkınma #Hizmetler #Gelecek


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °