Köksal'dan Çavuşbaş Halkına Müjde

Köksal, Karahisar Kalesi eteklerindeki yerleşim yerlerinde yaşam kalitesinin artırılması gerektiğini vurguladı ve bölge halkının yerel yönetimlerde daha fazla söz sahibi olması gerektiğini belirtti.

Siyaset 13.02.2024 10:32:00 0
Köksal

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Belediye Başkan adayı olarak saha çalışmaları kapsamında Çavuşbaş Mahallesi'nde pazar ziyareti gerçekleştirdi. 

Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Köksal, bölgede yaşam standartlarının geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Pazar ziyaretinde konuşan Köksal, Karahisar Kalesi çevresindeki yerleşim yerlerinin önemine işaret ederek, buralarda yaşayan insanların yaşam kalitesinin yükseltilmesi gerektiğini vurguladı.

Köksal, esnaf ve vatandaşlarla yapılan görüşmelerde bölgenin sorunlarını dinledi ve atılacak adımların birlikte kararlaştırılacağını belirtti. 

Tarihi ve turistik değerlerin ön plana çıkarılması için projeler hayata geçireceklerini ifade eden Köksal, "Afyonkarahisar’ın özünü yansıtan bu bölgenin insanları, yerel yönetimlerde söz sahibi olacak" dedi.

Ayrıca, Köksal, CHP'nin belediye bünyesinde Gençlik Meclisi kurmayı planladığını açıkladı. 

Her mahalleden gençlerin yer alacağı bu meclisin gençlerin eleştirilerini dinleyerek taleplerini yerine getireceğini belirtti.

Köksal, Çavuşbaş Mahallesi temaslarının ardından CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'ne geçerek gençlerle bir araya geldi. 

Gençlik Meclisi'nin yanı sıra yaşam kalitesinin artırılması ve tarihi değerlerin korunması konularında da projelerinin olduğunu söyledi.

#CHP #Afyonkarahisar #BurcuKöksal #ÇavuşbaşMahallesi #YaşamKalitesi #YerelYönetimler #GençlikMeclisi #KarahisarKalesi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Köksal' Çavuşbaş Halkına Müjde
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °