Köksal’dan Fabrika ve Doğalgaz Sözü

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Uydukent Pazar Yeri ve Kışlacık Mahallesi'ni ziyaret ederek, göreve gelmesi durumunda Kışlacık'a içme suyu fabrikası kuracaklarını ve doğalgazın getirileceğini söyledi

Siyaset 29.01.2024 15:46:35 0
Köksal’dan Fabrika ve Doğalgaz Sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın çeşitli bölgelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 

Bu kapsamda Uydukent Pazar Yeri ve Kışlacık Mahallesi'ni ziyaret eden Köksal, hemşerileriyle buluşarak onların görüşlerini dinledi.

Uydukent Pazar Yeri'nde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Köksal, Afyonkarahisar'ın değişime ve gelişime olan ihtiyacına vurgu yaparak, "Afyonkarahisarlı hemşerilerimin coşkulu karşılamaları girdiğim her ortamda beni çok mutlu ediyor. 

Güzel şehrimizin geleceği için çıktığım bu yolda yalnız olmadığımı hissetmek bana güç kuvvet veriyor." dedi.

Ardından Kışlacık Mahallesi'ni ziyaret eden Köksal, bölge halkına önemli sözler verdi. Göreve gelmeleri durumunda Kışlacık'ta içme suyu fabrikası kuracaklarını ifade eden Köksal, bu proje ile bölgenin istihdamına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. 

Ayrıca, Kışlacık'a doğalgaz getirilmesi sözü veren Köksal, "Kışlacık'ta yaşayan hemşerilerimizi sobadan kömürden kurtarıp doğalgaza kavuşturacağız. Özümüz sözümüz bir. 

Gerçekleştirilemeyen vaatlerden bıktık artık. Verdiğimiz vaatleri hayata geçirmek için hemşerilerimizin bana verdiği güç yeterli. En büyük kaynağım hemşerilerimin bana olan inancı ve güvenidir." şeklinde konuştu.

Köksal, belediye başkanı seçildiği takdirde attığı her adımın hesabını vereceklerini ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı benimseyeceklerini belirterek, "Değişimden yana olduklarını söyleyen hemşerilerimin kurduğu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum." dedi.

#CHP #Afyonkarahisar #BurcuKöksal #BelediyeBaşkanı #Kışlacık #Doğalgaz #Fabrika #SeçimVaadi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Köksal’ Fabrika Doğalgaz
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °