Köksal'dan Miraç Kandili'nde Birlik Mesajı ve Depremzedelere Destek Çağrısı

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, Miraç Kandili dolayısıyla tüm İslam Âlemi'ni tebrik ederken, 6 Şubat depreminin birinci yıldönümünde depremzedelere destek olunması gerektiğini vurguladı

Gündem 6.02.2024 14:46:50 0
Köksal

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Miraç Kandili vesilesiyle yayımladığı mesajda tüm İslam Âlemi'ni tebrik ederek, kandilin hayırlara vesile olmasını diledi. 

Köksal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in Miraç gecesi, insanlık için birçok mesaj ve mucize barındırmaktadır. 

Bu özel gecenin, İslam Âlemi'ne sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Dualarımız, birliğimizin ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olsun."

Ayrıca, Köksal 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminin birinci yıldönümünde de bir açıklama yaparak depremzedelere destek olunması gerektiğini vurguladı. 

"Depremzedelere seçmen gözüyle bakılması büyük bir hatadır" diyen Köksal, depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen bölgedeki vatandaşların hala çadır kentlerde yaşadığına ve sorunların çözülemediğine dikkat çekti. 

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'da yaptığı konuşmaya tepki göstererek, "Cumhurbaşkanı’nın sözleri o bölgedeki vatandaşlar için alenen tehdittir" ifadelerini kullandı.

Köksal, son olarak depremzedelere seçmen gözüyle bakılmasının yanlış olduğuna vurgu yaparak açıklamasına şu şekilde devam etti: 

"İnsanlara insan oldukları için değer vermeyi unutanlara hatırlatmak isterim ki, hırs ve kibir insanı çürütür. 

Depremzedeler her şeyden önce birer insandır. Bu ülkenin her vatandaşı gibi eşit hizmet görmek en temel haklarıdır. 

Onlara seçmen gözüyle bakmak büyük bir gaflet, büyük bir hatadır."

#BurcuKöksal #MiraçKandili #DepremzedelereDestek


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °