Köksal'dan Saha Ziyaretlerinde Eşitlik Vurgusu

CHP Grup Başkanvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediye Başkanı adaylığı sürecinde saha ziyaretlerini sürdürerek, hizmette eşitlik vurgusu yaptı

Siyaset 31.01.2024 18:06:52 0
Köksal

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için devam eden süreçte saha ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. 

İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşliğinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Köksal, işine gelen değil, elimizden geleni yapma sözü verdi.

Saha çalışmaları kapsamında hal esnafı ve galericileri ziyaret eden Köksal, ekonomik sıkıntılar yaşayan meslek gruplarının belediye tarafından desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Galericilerin ve hal esnafının karşılaştığı zorlukları dinleyen Köksal, belediyecilik anlayışlarında esnafa el uzatmanın asli görev olduğunu belirtti. 

Galerici esnafının araçlarının hava koşullarından etkilendiğine dikkat çeken Köksal, bu tür basit hizmetlerin dahi ulaşmamasının belediyecilikte bir sorun olduğunu ifade etti.

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (AFSİAD) ziyaretinde iş insanlarının üretkenlik konusundaki verimliliklerinin artırılması gerektiğine değinen Köksal, iş ve istihdam potansiyelinin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. 

AFSİAD Başkanı Kadir Sayın ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Köksal, üreten ve çalışan herkese eşit mesafede duracaklarını, adaleti görev bilen bir yaklaşım sergileyeceklerini belirtti.

Saha ziyaretlerine akşam saatlerine kadar devam eden Köksal, Ataköy’de bir kahvehanede hemşehrileriyle buluşarak, şehrin gençlerinin işsizlik sorununa çözüm bulacaklarını ifade etti. 

Köksal, "Havası sert, insanı mert Afyonkarahisar’ımın her bir köşesi hak ettiği hizmeti alacak. Gençlerimiz başka memleketlere gitmek zorunda kalmayacak. 

İşimize ne gelirse değil, elimizden ne gelirse onu yapacağız." dedi.

#CHP #Afyonkarahisar #BurcuKöksal #BelediyeBaşkanlığı #SahaZiyareti #Eşitlik #İstihdam


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °