Konteyner kentlerin altyapısına yoğun mesai

Konteyner kentlerin altyapısına yoğun mesai

Gündem 28.02.2023 11:47:52 0
Konteyner kentlerin altyapısına yoğun mesai

Afyonkarahisar Belediyesi, deprem bölgelerine kurulacak konteyner kentlerin altyapı imalatlarına devam ediyor. İskenderun’da kurulacak konteyner kentin altyapısının tamamlanması için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri aralıksız şekilde çalışıyor.

İskenderun ilçesine kurulacak konteyner kentin altyapı hizmetleri Afyonkarahisar Belediyesi tarafından sağlanıyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in önderliğinde ilk günden bu yana ekip ve lojistik destekler sağlayarak depremin yaralarını sarmak için canla başla çalışan Belediye, tüm birimleri ile seferberlik ilan etti. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, araç ve ekipmanları ile depremden etkilenen vatandaşlarımızın acil barınma ihtiyacını karşılamak için Konteyner Kent çalışmaları yapıyor. Hatay İskenderun’da başlattığı çalışmalar ile depremden etkilenen afetzedelerin hayatının normale dönmesi ve yaralarının bir nebzede olsa sarılması için hizmet veriliyor. İskenderun’a kurulacak konteyner kentin altyapısı neredeyse tamamlamak üzere. Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri tarafından konteyner kentin altyapı çalışmaları için zemin dolgusu yapılıyor. 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °