Koyuncu'dan miniklere hediye

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, mezuniyet törenlerine katıldı

Gündem 14.06.2023 11:56:06 0
Koyuncu

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, mezuniyet törenlerine katıldı. Belediye bünyesinde düzenlenen kurslar aracılığıyla 4-6 yaş arası çocukların milli ve manevi değerlere olan farkındalıklarını artırmayı hedefleyen çalışmalara destek veren Başkan Koyuncu, Kur'an-ı Kerim'e geçiş yapan çocuklar için bir sertifika töreni düzenledi.

Tören, Emirdağ Belediyesi Kadın Kültür Evi'nde gerçekleştirildi ve minik öğrencilerin heyecanına Başkan Koyuncu da katıldı. Kur'an-ı Kerim eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikalarıyla birlikte bisikletler hediye edildi.

Başkan Serkan Koyuncu, törende yaptığı konuşmada, belediyenin açtığı Kur'an-ı Kerim kursunda başarılı bir şekilde eğitimlerini tamamlayan minik öğrencilere teşekkür etti. 

Başkan Koyuncu, "Küçük meleklerimiz, Belediyemizin açtığı Kur'an-ı Kerim kursunda başarılı bir şekilde eğitimlerini tamamladı. Kursu başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimize sertifikalarını ve hediyelerini takdim ettik. Eğitim sürecinde başarılı olan tüm öğrencilerimiz hem bizleri hem ailelerini sevindirdi. 

Geleceğe daha emin ve güvenli adımlarla ilerleyeceğimize inanıyorum. Çocuklarımızı, ailelerini ve eğitimcilerimizi tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Başkan Koyuncu, minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek bu anlamlı günü ölümsüzleştirdi. Emirdağ Belediyesi'nin eğitim çalışmalarına daima destek vereceklerini vurgulayan Başkan Koyuncu, çocukların milli ve manevi değerlerle donanmış bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: koyuncu'dan miniklere hediye
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °