Küçük Kızlar Voleybol Ligi'nde Şampiyon Belli Oldu

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Küçük Kızlar Voleybol Ligi'nde AKAL Gençlik Spor Kulübü, zaferle taçlandı

Gündem 18.12.2023 10:42:27 0
Küçük Kızlar Voleybol Ligi

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen 2023-2024 sezonu Küçük Kızlar Voleybol Ligi müsabakaları sona erdi. 

12 takımın katıldığı mücadelede, tek devreli lig usulüne göre oynanan karşılaşmalarda A ve B gruplarında ilk iki sırayı alan dört takım, büyük bir çekişmeye sahne olan yarı finallerde karşı karşıya geldi.

AKAL Gençlik Spor Kulübü, yarı finaldeki mücadelesinde rakibi Afyonkarahisar'ı 3-1 mağlup ederek finale yükselirken, Kurşun Gençlik Spor Kulübü de Sandıklı'yı 3-1 yenerek adını finale yazdırdı.

Finalde AKAL, Kurşun Gençlik Spor Kulübü'nü 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Takım kaptanı Öykü Elçi, müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, "Çok mutluyuz. Uzun süredir bu başarıyı bekliyorduk. 

Antrenörümüze ve ailelerimize çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Takım antrenörü Aydın Eken ise, "Kızlarımız çok çalıştı ve bu başarıyı hak ettiler. Onlarla gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, 

"Küçük kızlar voleybol müsabakalarında da kıyasıya mücadeleler yaşandı. AKAL Gençlik Spor Kulübü sporcularını ve antrenörünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

#Voleybol #Şampiyonluk #AKALGençlikSpor #KüçükKızlarLigi #Afyonkarahisar


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °