Küçükkurt: 20 yıldır yapılamayan icraatlar bugün Afyonlulara vaat olarak sunuluyor

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, 20 yıldır yapılamayan birçok icraatın bugün Afyonkarahisarlılara vaat olarak sunulduğunu söyledi.

Siyaset 27.03.2024 10:32:43 0
Küçükkurt: 20 yıldır yapılamayan icraatlar bugün Afyonlulara vaat olarak sunuluyor

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt beraberindeki partililerle birlikte seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Gündüz programında kamu kurumlarını ziyaret eden Başkan Adayı Küçükkurt, akşam programında ise mahalle ve kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

ULAŞILAMAYAN ULUÇAY, ŞİMDİ ÇÖZÜMCÜ İL BAŞKANI OLARAK KAMUOYUNA YANSILTILMAYA ÇALIŞILIYOR

20 yıldır yapılamayan birçok icraatın bugün Afyonkarahisarlılara vaat olarak sunulduğunu belirten Başkan Adayı Küçükkurt, “Seçmenin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a göstermiş olduğu yüksek bir kredi var. 

AK Parti kadroları ne yazık ki bu krediyi hoyratça kullandılar. Sonuç itibariyle 20 yıllık süreç içerisinde yapılamayan birçok icraatın bugün seçmenlere Afyonkarahisarlı hemşerilerimize vaat olarak sunulduğunu görüyoruz. 

AK Parti adayı Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay Bey, malum olduğu üzere AK Parti’nin daha önce İl Başkanıydı. 

Kendisi şehrimizle ilgili iki önemli sınavda kentsel dönüşüm meselesi ve belediye işçileri meselesinde ne yazık ki başarısız bir sınav verdi. 

Sayın Uluçay’ın AK Parti’nin İl Başkanı olduğu dönemde vatandaşlarımızın yakındığı hususların başında beyefendiye ulaşamamak, sorunları aktaramamak geliyordu. 

Şimdi ulaşılamayan ‘İl Başkanı’ sıfatı taşıyan Sayın Uluçay bugün ‘Çözümcü İl Başkanı’ olarak bizlere yansıtılmaktadır.” ifadelerini kullandı. 

#Afyonkarahisar #Seçim #MHP #AKParti #BelediyeBaşkanı #HüseyinCeylanUluçay #KentselDönüşüm #SezerKüçükkurt


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °