Küçükkurt, 'Afyon'da istişare kültürünü hakim kılacağız'

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, seçim kampanyası kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve beklentileri dinledi

Siyaset 27.01.2024 17:35:10 0
Küçükkurt,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkut beraberinde MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri,

KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek ile MHP eski İl Başkanlarından Aziz Aslan, öncedeki dönem 2. sıra Milletvekili adayı iş insanı Yücel Genç, MHP'li İl Genel Meclisi Üyeleri, 

geçmiş dönemlerde MHP'nin çeşitli kademelerinde yer almış yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Keçeciler, Bıçakçılar, Demirciler, Kasaplar, Tuz Pazarı, Saraçlar Özsoy İşhanı, Özel İdare İşhanı ve Bakanlar Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AFYONKARAHİSAR'DA İSTİŞARE KÜLTÜRÜNÜ HÂKİM KILACAĞIZ

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Belediye Başkanı Adayı Sezer Küçükkurt çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmıyor. 

Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ve büyük teveccühü ile karşılaşan Başkan Adayı Küçükkurt, "Bu kutlu mücadelemizde, milli davamızda el birliği ile 31 Mart tarihinde Afyonkarahisar'ımızda şanlı üç hilalimizi bir kez daha gururla, onurla dalgalandıracağız. 

'Bismillah’ diyerek yola çıktık. Sayın Milletvekilimizin öncülüğünde Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı bize önemli bir görev tebliğ etti. 

Biz bu görevin sorumluluğunun bilinci içerisindeyiz. Bugüne kadar hepimiz bu memlekette aynı sorunları birlikte yaşadık, sorunlara birlikte çözüm üretmeye çalıştık. 

Gücümüz yettiğince, yetkimiz dahilinde bir şeyler yapmaya çalıştık. Ama bugün Milliyetçi Hareket Partisi’nin bize emanet ettiği görev gereğince bu yükü biraz daha fazla omuzlamamız gerekiyor. 

Ama bu yük, bir kişinin, bir grubun tek başına omuzlayabileceği bir yük değil. Afyonkarahisarlılar olarak hep birlikte bu yüke omuz verebilirsek, bu yükü paylaşabilirsek, 

istişare kültürünü hâkim kılabilirsek, Afyonkarahisar'ımız için el ve akıl birliği yapabilirsek ilimizi geleceğe hak ettiği şekilde taşıyabileceğiz." ifadelerini kullandı. 

SEZER KÜÇÜKKURT "AFYONKARAHİSAR'IN ÖZ EVLADI"

Gittiği her yerde "Afyonkarahisar'ın öz evladı" "Kendi çocuğumuz" geldi sözleriyle karşılanan Sezer Küçükkurt, "Teşkilatımızın ve Sayın Milletvekilimizin bize emanet ettiği görev, 

Afyonkarahisar'ımızın tamamının temsil edilebildiği, Afyonkarahisar halkının hepsinin kendisinden bir parça bulabildiği, ehliyetli, liyakatli ekiplerle Afyonkarahisar’ın sorunlarına sahip çıkılması görevidir. 

Bu görev bilinci içinde, inşallah bundan sonra da hep birlikte Afyonkarahisar'ımıza katkı sunmaya çalışacağız. 

Esnafımızın ve vatandaşlarımızın gösterdiği sıcak ilgiden dolayı, son derece mutluyuz. Allah’ın izniyle 31 Mart’tan sonra da bu birliğimizi ve sıcaklığımızı sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

AFYONKARAHİSARLILAR İNSAN ODAKLI ÜRETKEN BELEDİYECİLİK DİYOR

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ise, "Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. 

Sezer Küçükkurt başkanımızın aday olarak belirlenmesinin ardından sürekli sahadayız. 7'den 70'e tüm vatandaşlarımız başkanımıza büyük ilgi gösteriyorlar. 

Bir kişiden bile olumsuz bir tepki almadık. Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin desteği ile 31 Mart'ta inşallah kadim şehrimiz MHP'nin üretken belediyecilik hizmetleriyle şaha kalkacak. 

Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisi’nin insan odaklı üretken belediyecilik anlayışını arzuladığına şahitlik ediyoruz." dedi.

#SezerKüçükkurt #MHP #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanıAdayı #31Mart #Belediyecilik #İstişareKültürü


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °