Küçükkurt: Afyon'un Kronikleşen Sorunlarını Çözeceğiz

MHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, şehrin yaşanabilirlik sıralamasında üst sıralara çıkmasını hedefleyerek, 55 ayrı projede kronik sorunlara çözüm arayışında olduklarını dile getirdi.

Siyaset 29.02.2024 14:45:10 0
Küçükkurt: Afyon

Küçükkurt, sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde yaşanabilir kentler arasında üst sıralarda yer alacak bir Afyonkarahisar hedeflediklerini belirterek, "Hedeflerimize ulaşmak için 9 başlıkta 55 ayrı proje hazırladık. 

Her bir projede şehrimizin kronikleşen sorunlarına çözüm bulmayı hedefledik" dedi.

Erenler Mahallesi'nde, genç nüfusun yoğun olduğu bir alanda Gençlik Merkezi kurmayı planladıklarını belirten Küçükkurt, bu merkezin içinde çeşitli sosyal ve spor alanlarının yer alacağını açıkladı.

Ayrıca, kent konakları bünyesinde çocuklar için atölyeler kuracaklarını ve bu atölyelerde çocukların bilimsel disiplinler arası ilişki kurabilecekleri bir ortam sağlayacaklarını ifade etti. 

Küçükkurt ayrıca, çalışan annelere destek olmak amacıyla kreş hizmetlerinin verileceğini ve çocukların kreşlere geliş-gidişlerinin belediye tarafından organize edileceğini söyledi.

Küçükkurt'un konuşmasında vurguladığı diğer bir nokta da şehrin iş insanları, esnafları ve sanatkarlarıyla işbirliği yaparak hedeflere ulaşacaklarını belirtmesiydi. 

Kendi yönetim anlayışlarının ortak akıl ve birlikte yönetim olduğunu ifade eden Küçükkurt, şehrin sanayisinin güçlenmesi için iş insanlarının ve esnafların kendilerini güvende hissetmelerinin önemine dikkat çekti.

Son olarak, projelerinin gerçekleşebilir ve makul projeler olduğunu vurgulayan Küçükkurt, hayal tacirliğinin siyaset biçimleri olamayacağını sözlerine ekledi.

#Afyonkarahisar #SezerKüçükkurt #MHP #BelediyeBaşkanAdayı #Proje #KronikSorunlar #GençlikMerkezi #KreşHizmetleri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °