Küçükkurt, 'Belediye Yönetiminde Afyonkarahisar’ın Her Kesimi Kendinden Yer Bulacak'

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, esnaf ziyaretleri kapsamında Afyonkarahisarlı odalar ve esnaflarıyla buluştu

Siyaset 3.02.2024 09:23:45 0
Küçükkurt,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, seçim kampanyası kapsamında Afyonkarahisarlı odalar ve esnaflarını ziyaret etti. 

MHP heyeti, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu, Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf Odası gibi birçok kuruluşu ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi.

Şeffaf ve Üretken Belediyecilik Sloganı:

Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, ziyaretlerinde MHP'nin şeffaf ve üretken belediyecilik anlayışını vurgulayarak, tüm Afyonkarahisarlıların bu hizmetlerden yararlanacağını belirtti. 

Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın her kesiminin belediyede kendine yer bulacağına olan inancını dile getirdi.

Esnafın Sorunları İstişare Edildi:

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve diğer parti yöneticileriyle birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, esnafların sorunları istişare edildi. 

Küçükkurt, esnafın öneri ve taleplerini dinleyerek, belediyecilik anlayışını şekillendirmeye devam etti.

Esnafın Güçlü Desteği:

MHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, esnafın güçlü desteğini arkasına alarak, şehrin ticari hayatının ve ekonomisinin güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdürdü. 

Esnafların samimi karşılamaları ve destek mesajları, Sezer Küçükkurt'un Afyonkarahisarlılar nezdindeki popülerliğini pekiştirdi.

Üretken Belediyecilik Sözü:

Küçükkurt, yaptığı açıklamalarda, Afyonkarahisar'ın sorunlarını bilmek ve çözmek için aday olduğunu belirterek, üretken belediyecilik anlayışıyla şehrin kalkınmasına katkıda bulunmayı hedeflediğini ifade etti.

#SezerKüçükkurt #Afyonkarahisar #MHP #BelediyeBaşkanı #EsnafZiyareti #ÜretkenBelediyecilik


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °