Küçükkurt, 'Boş Vaatlerle İnsanların Gözünü Boyamaya Çalışıyorlar'

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisarlıların boş vaatlerle kandırılamayacağını belirterek, kentsel dönüşüm ve yerli adaylık vurgusuyla seçim çalışmalarına devam ediyor

Siyaset 30.01.2024 14:52:37 0
Küçükkurt,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, şehirde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek, boş vaatlerin Afyonkarahisarlıları kandıramayacağını vurguladı. 

Küçükkurt, özellikle kentsel dönüşüm sorununa çözüm bulma sözü verirken, Afyonkarahisar'ın "yerli ve milli adayı" olduğunu ifade etti.

Sezer Küçükkurt, Gazlıgöl Caddesi ile Atatürk Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, seçim çalışmalarını sürdürdü. 

Saha çalışmalarında en çok "kentsel dönüşüm" sorununa dair talepler aldıklarını belirten Küçükkurt, bu konuda çözümün Afyonkarahisar'ın kendi insanlarıyla istişare içerisinde olacağını belirtti.

Başkan Adayı, "Boş vaatlerle kandırmaya çalışıyorlar ama Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin karnı boş laflara tok. 

Biz gerçekçi çözümlerle, kentsel dönüşüm gibi önemli sorunları çözeceğiz. Yerli ve milli aday olarak, Afyonkarahisar'ın sorunlarını çözecek güçteyiz" dedi.

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ile birlikte köy odalarında da vatandaşlarla buluşan Sezer Küçükkurt, "Köy Odası Sohbetleri" etkinliği kapsamında İsmail Köyü, Küçükçobanlı ve Bayatçık Köyü sakinleriyle bir araya geldi. 

Vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden Küçükkurt, 1 Nisan 2024 sabahında Afyonkarahisar Belediye Başkanı olarak göreve gelmeleri durumunda şehrin sorunlarına etkili çözümler üreteceklerini belirtti.

#SezerKüçükkurt #Afyonkarahisar #YerliVeMilliAday #KentselDönüşüm #MHP


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °