Küçükkurt, emekliler için düşündüğü projesini anlattı

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege ile Tüm Emekliler Derneği Başkanı Bekir Döner’le bir araya geldi

Siyaset 23.01.2024 16:10:43 0
Küçükkurt, emekliler için düşündüğü projesini anlattı

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege ile Tüm Emekliler Derneği Başkanı Bekir Döner’le bir araya geldi.

Göreve seçilmesi halinde emekli camiasına yönelik projelerinden söz eden Küçükkurt’a emeklilerden tam destek geldi

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’a, emekli derneklerine yaptığı ziyaretlerde; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 

İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek ve partiler eşlik ettiler.

“LOKAL TÜRÜNDE OTURMA ALANLARINA İHTİYAÇ VAR”

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt'a yerel seçim sürecinde başarılar diledi. 

Afyonkarahisar'da lokal türünde oturma alanlarına ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Başkan Ege, "Şehrimizde oturma alanları oluşturulması lazımdır. 

Oturma alanları gerçekten güncel ve önemli bir ihtiyaçtır." dedi. 

“EMEKLİLERİMİZ İÇİN HER MAHALLEDE SOSYAL DONATI ALANLARI OLUŞTURACAĞIZ”

Başkan Adayı Küçükkurt, başta İmaret Camii çevresi olmak üzere her mahallede emekliler için isteyenin ibadet edebileceği, isteyenin kitabını okuyup, isteyenin de oyun oynayabileceği bir sosyal donatının oluşturulmasının MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve teşkilatın projeleri içerisinde ön şart koştuklarını söyledi. 

Küçükkurt, "Her mahallemizde emeklilerimiz için sosyal donatılar oluşturmayı projelerimiz içerisinde ön safha aldık. 

Allah'ın izniyle, sizlerin desteğiyle bu görev bize nasip olursa en başta emeklilerimizle ilgili çalışmalarda sizlerle istişare halinde olacağız. 

İnanın tüm samimiyetimle söylüyorum sizin bu söylediğiniz bizim dosyamızın içerisindedir. Aklın yolu birdir. 

Emeklilerimiz için sosyal donatılar yapılması projelerimizden sadece biridir. Bunların üzerinde arkadaşlarımız çalışıyorlar. 

Projelerimizi üç boyutlu görsellerle açıkladığımızda bunu göreceksiniz." dedi.

“AFYON’UN MAKÛS TALİHİNİ DEĞİŞTİREBİLECEK OLAN BABAYİĞİT SEZER BEY’DİR”

MHP Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve beraberindeki heyet daha sonra Tüm Emekliler Derneği Başkanı Bekir Döner’i ziyaret etti. 

Dernek Başkanı Döner, Sezer Küçükkurt'a tam destek vererek, "Afyon'un makûs talihini değiştirebilecek olan babayiğit Sezer Bey'dir. Bunu sizden umuyor ve bekliyoruz." dedi.

"SEZER BEY DE POTANSİYELİ GÖRÜYORUM"

Tüm Emekliler Derneği Başkanı Bekir Döner, eskiden beri tanıdığı "kadim dostumuz" olarak ifade ettiği MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt’un, adaylığına çok sevindiklerini belirtti. 

Bekir Döner, Başkan Adayı Küçükkurt'un babası Kocatepe Gazetesi kurucularından rahmetli Şükrü Küçükkurt'un da kıymetli bir şahsiyet olduğunu, Afyonkarahisar'ın köklü ailelerinden memleketi ve sorunlarını bilen bir Başkan adayının kendilerini sevindirdiğini dile getirdi. 

Başkan Döner, "Gerek Sezer beyle, gerek MHP KAÇEP Başkanı Av. Nesrin Çelikbilek'le olsun uzun yılları aşan dostluklarımız var. 

Aynı şekilde MHP heyeti içerisinde de çok kıymetli dostlarımız var. Hepiniz tarafından ziyaret edilmek bizler için büyük bir mutluluktur. 

Hepiniz onur verdiniz. Allah çıktığınız bu yolda muvaffak eylesin. Başarılı olmanızı diliyor ve temenni ediyoruz. Bir Afyonlu olarak siyaseti bırakacağız. 

Afyon'da doğduk, büyüdük ve Afyon'da yaşıyoruz. Ama içimizde bir burukluk var. Bakıyoruz şu Uzun Çarşı'ya, şu sokaklara. 

Uzun Çarşı dedemin, babamın, 60 yaşıma giren benim çarşımdır. Benim çocuklarımın çarşısıdır. Torunlarımın da çarşısı olacak. 

Böyle bir vilayet Türkiye'de yok. Bu şehrin makûs talihini değiştirecek bir delikanlıya, bir babayiğite ihtiyaç var idi. 

O babayiğit, o delikanlı yiğit insan karşımızdadır. Sevgili Sezer Bey bunu senden umuyor, bekliyoruz." dedi.

#SezerKüçükkurt #Afyonkarahisar #Emekliler #BelediyeBaşkanlığı #SosyalDonatı #Projeler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °