Küçükkurt: Hem Öğrencilerimiz, Hem Esnafımız Kazanacak

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Erenler Bölgesi'nin Şehirle Bağlarını Güçlendirecek Proje Vaadiyle Seçim Kampanyasını Sürdürüyor.

Siyaset 26.02.2024 18:07:05 0
Küçükkurt: Hem Öğrencilerimiz, Hem Esnafımız Kazanacak

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'da kopuk bir görüntü sergileyen üniversite gençliğinin yoğunlaştığı Erenler Bölgesi'nin şehirle bağlarını sağlam bir şekilde kurup geliştirme sözü vererek, "Bu sayede hem öğrencilerimiz, hem de şehir merkezindeki esnafımız kazanacak" dedi.

Seçim koordinasyon merkezinde belediye meclis üyesi adaylarıyla bir araya gelen Küçükkurt, daha sonra Afyonspor-Diyarbekirspor maçını izledi ve Çetinkaya Mahallesi'nde TOKİ sakinleriyle buluştu.

 Akşam programında ise kahvehanelerde vatandaşları dinleyerek projelerini anlattı.

Eğitim, gençlik ve spor alanında gerçekleştireceği projeler hakkında detaylı bilgiler veren Küçükkurt, Erenler Bölgesi ile şehir merkezi arasında ücretsiz ulaşım imkanları sağlanacağını, üniversite öğrencilerinin şehir merkezine kolay ulaşımı için çalışacaklarını belirtti. 

Ayrıca, gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durması için uzman antrenörlerin eğitim vereceğini ve milli takımlarda temsil edecek sporcular yetiştireceklerini ifade etti.

Spor alanında da profesyonelleşmeyi öngören Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın futbol, basketbol ve voleybol gibi ana spor branşlarında layıkıyla temsil edilebilmesi için Afyonspor A.Ş.'nin kurulacağını duyurdu. 

Böylelikle, spor kulüplerinin kamu kurumlarının üzerindeki mali yükünün azaltılacağını ve gençlerin profesyonel sporculukla önlerinin açılacağını belirtti.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise şampiyonanın başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek tüm sporcuları tebrik etti.

#SezerKüçükkurt #MHP #Afyonkarahisar #Seçim2024 #Gençlik #Spor #Eğitim #ErenlerBölgesi #Üniversite #Öğrenciler #Esnaf


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °