Küçükkurt, 'Önceliğimiz Kamu Yararı ve Halkın Talebi'

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'a Liyakat ve Adaletle Hizmet Edeceğini Belirtti; Kentsel Dönüşümde Mağduriyet Olmayacağını Vurguladı

Siyaset 24.01.2024 15:43:31 0
Küçükkurt,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Gün FM'de Gazeteci İsmail Akar'ın konuğu olarak şehrin gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Küçükkurt, seçilmesi halinde liyakat ve adalet ilkeleriyle hareket edeceklerini vurgulayarak, kentsel dönüşümde hak sahiplerinin mağdur edilmeyeceğini belirtti.

"Afyonkarahisar bizim evim" diyen Küçükkurt, şehre hizmet etme olanağı yakaladığı için memnuniyetini ifade ederek, şehrin evladı olarak hizmet verme amacında olduğunu söyledi. 

Göreve gelmeleri durumunda liyakat ve adalet prensipleriyle hareket edeceklerini belirten Küçükkurt, halkın düşünce ve görüşlerine önem vereceklerini ve şehri ortak akıl ile hak ettiği seviyeye getireceklerini ifade etti.

Küçükkurt'un kentsel dönüşüm konusundaki açıklamaları da dikkat çekti. Şehrin çeşitli mahallelerinde büyüdüğünü ve bu mahallelerde yaşayan insanları tanıdığını belirten Küçükkurt, 

kentsel dönüşüm sürecinde hak sahiplerinin mağdur olmaması için belediye ve vatandaşlarla bir araya gelip ortak akıl ile çalışacaklarını söyledi. Küçükkurt, adaletli bir kentsel dönüşüm için mevcut belediye ile hak sahipleri arasında yaşanan kopukluğa dikkat çekti.

Afyonspor'a destek olacaklarını vurgulayan Küçükkurt, sporun gençlerin kötü alışkanlıklar yerine spora yönelmesi açısından önemli bir araç olduğunu belirtti. 

Ayrıca, kadınların ekonomik hayatta daha aktif rol alması için projelerinin olduğunu ve üreten kadınları destekleyeceklerini ifade etti.

AFRAY konusunda da açıklamalarda bulunan Küçükkurt, raylı ulaşımın Afyonkarahisar için önemli olduğunu belirtirken, Teleferik projesinin de güzel bir proje olduğunu ancak önceliklerin halkın taleplerine göre belirleneceğini söyledi.

Yayın sonrasında Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar ile görüşen Küçükkurt, yayın dolayısıyla teşekkür etti ve Akar'a başarılar diledi. 

MHP yetkililerinin de yayın esnasında Küçükkurt'a eşlik ettiği belirtildi.

#SezerKüçükkurt #MHP #Afyonkarahisar #Liyakat #Adalet


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °