Küçükkurt: "Projelerimizi Gelir-Gider Dengesini Gözeterek Hayata Geçireceğiz

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, partisinin 55. kuruluş yıldönümünden esinlenerek 55 projeyle yola çıktıklarını ve bu projeleri gelir-gider dengesini gözeterek hayata geçireceklerini belirtti.

Siyaset 16.02.2024 12:23:48 0
Küçükkurt:

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, partisinin 9 ışığından feyz alarak 55 projeyle seçim yarışına girdiklerini açıkladı. 

Küçükkurt, beraberindeki partililerle birlikte Yeşilyolda kafeleri ve esnafı ziyaret ederek Afyonkarahisar'ın yerel markası olarak bilinen Söz Marketler zincirinin Erenler Şubesinin açılışına katıldı.

Açıklamasında, projelerini gelir-gider dengesini gözeterek hayata geçireceklerini belirten Küçükkurt, "Belediye hesaplarını inceledik. 

Projelerimizi gelir-gider dengesini gözeterek hayata geçireceğiz. Yeter ki Belediye yönetimi ehil ellerde olsun." ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar’da tarihi ve kültürel değerlerin çocuklara ve genç nesile öğretilip milli refleksin diri tutulması için çalışmalar yapacaklarını dile getiren Küçükkurt, Kocatepe, Frig Vadisi ve Akdağ gibi önemli yerleri görmeyen çocuk kalmaması için çaba göstereceklerini belirtti. 

Ücretsiz düğün salonu hizmeti ve mahalle organizasyonları gibi sosyal hizmetlerle ilgili projelerini açıklayan Küçükkurt, bu hizmetleri yerel esnafın da katılımıyla gerçekleştireceklerini vurguladı.

Ayrıca, belediye hesaplarını dikkatlice incelediklerini ve projelerini bu çerçevede hayata geçireceklerini ifade eden Küçükkurt, mahallelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hizmet üreteceklerini söyledi.

Projelerinin acil eylem planlarını da açıklayan Küçükkurt, pazar yerlerinin düzenlenmesi, kadın-erkek ayrı tuvaletlerin yapılması, yağmur suyu toplama hatlarının düzenlenmesi gibi acil önlemleri hayata geçireceklerini dile getirdi.

#MHP #Afyonkarahisar #SezerKüçükkurt #BelediyeBaşkanı #Projeler


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °