Küçükkurt: Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Cadde ve Sokaklardayız

Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın sorunlarını bildiklerini ve çözüm yollarına vakıf olduklarını belirterek, vatandaşlarla sürekli diyalog halinde olacaklarını vurguladı.

Siyaset 13.02.2024 10:31:31 0
Küçükkurt: Seçimden Seçime Değil, Her Zaman Cadde ve Sokaklardayız

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, şehrin sorunlarını çok iyi bildiklerini ve bu sorunların çözüm yollarına da vakıf olduklarını söyleyerek, "Biz her zaman Afyonkarahisar’ın cadde ve sokaklarında olduğumuz için doğal olarak halkımızın istek ve taleplerini de çok iyi biliyoruz. 

Şehrimizin tüm sorunlarını halkımızla birlikte adalet ve liyakatle çözeceğiz" dedi.

Küçükkurt, seçim çalışmalarına beraberindeki partililerle birlikte tüm hızıyla devam ediyor. Gündüzleri Afyonkarahisar'ı karış karış gezerek adım atılmadık yer bırakmazken, akşamları da hemşerileriyle gönül sohbetlerinde bir araya geliyor.

Bayramoğlu Peyzajın ev sahipliğinde gerçekleşen gönül sohbetlerinde hemşerileriyle buluşan Küçükkurt, göreve gelmesi halinde gerçekleştireceği projeleri anlatarak vatandaşların sorunları noktasında istişarelerde bulundu.

Afyonkarahisar’ın hafızasını iyi bildiklerini kaydeden Küçükkurt, “Gazeteci başkan adayı olarak şehrin hafızasını iyi bilmenin avantajı elbette var. Hemşerilerimizle konuşuyoruz. 

Bir şeyden bahsettiğimiz zaman çoğu hemşerimiz diyor ki, ‘Biz gelmiştik size şunu şikâyet etmiştik. Bununla ilgili haber yapmıştınız. 

Bakın bu şu seviyeye geldi.’ şeklinde tepkilerle karşılaşıyoruz. Hemşerilerimizin yanlış bildikleri bilgileri düzeltmeye çalışıyoruz. 

Biz Afyonkarahisar’ın sokaklarında, caddelerinde, mahallelerinde olacağız inşallah." ifadelerini kullandı.

Dün olduğu gibi bugünde, yarında Afyonkarahisar'ın cadde ve sokaklarında olacaklarının altını çizen Başkan Adayı Küçükkurt, "Sezer Küçükkurt’u diğer rakiplerinden ayıran özellikler nedir diye sorulduğunda; Burada adalet ve liyakat yine önceliğimiz. 

Ama şahsi vasıflar olarak değerlendirmek gerekirse biz Allah’ın izniyle ulaşılabilen el altında olan bir Belediye Başkanı olacağız. 

Esnafımızın içerisinde olacağız. Kenar mahallelerimizdeki pazar yerlerimizde olacağız. Hemşerilerimizle diyaloğu ve bağı hiç kesmeyeceğiz.

Bugüne kadar mesleki yaşamımız boyunca ve özel yaşamımız boyunca hep bunu yapmaya çalıştık. 

Bundan keyif aldık. Bundan zevk aldık. Bugün sahip olduğumuz birikimimizi buna borçluyuz." şeklinde konuştu.

#MHP #Afyonkarahisar #SezerKüçükkurt #BelediyeBaşkanAdayı #CaddeveSokaklar #Diyalog


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °