Küçükkurt: Şehir İçi Trafik İşkencesini Sonlandıracağız

Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın trafik sorununa çözüm için katlı otoparklar ve düzenlemeler önerdi ve projelerini açıkladı.

Gündem 12.03.2024 09:56:08 0
 Küçükkurt: Şehir İçi Trafik İşkencesini Sonlandıracağız

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın trafik sorununu çözmek için çeşitli planlamalar yaptıklarını açıkladı. 

Beraberindeki partililerle Erkmen Beldesi'ni, Akarçay, Veysel Eroğlu ve Masal Parkı'nı ziyaret eden Küçükkurt, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini paylaştı.

Küçükkurt, öncelikli olarak şehir içi trafik sorununun çözülmesi gerektiğini belirterek, şehrin en önemli sorunlarından birinin trafik olduğunu vurguladı. 

Yol kenarlarındaki otopark uygulamaları, artan araç sayısı ve daralan caddelerin trafikte tıkanıklığa sebep olduğunu ifade etti.

Afyonkarahisar'da katlı otoparkların yapılacağı alanların belirlendiğini ve bunların en başında İkinci Belediye Şehir Çarşısı'nın yıkılan alanı olduğunu dile getiren 

Küçükkurt, bu otoparklar sayesinde yol kenarlarındaki araç parklarının azaltılacağını ve trafik akışının düzenleneceğini söyledi.

Küçükkurt ayrıca, trafik ışıkları, sinyalizasyon sistemi düzenlemeleri ve bazı noktalarda tek yön uygulaması gibi düzenlemelerin yapılacağını belirtti. 

Sezer Küçükkurt ayrıca, dezavantajlı kesimlere ve üreten kadınlara yönelik projelere de ağırlık verdiklerini vurgulayarak, şehrin tüm kesimlerini kucaklayacaklarını ve Afyonkarahisar'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini söyledi.

"Özellikle engelli kardeşlerimizle ilgili yapılan çalışmaların yeterli olmadığıyla ilgili hem teşkilatımızla hem hemşerilerimizle hem fikiriz. 

Gençlerimizle ilgili etkinliklerimizde, seçim çalışmalarını sürdürürken hep bu yönde tepkiler alıyoruz. 

Çevre illerle ilimizi kıyaslayan gençlerimiz eğitim faaliyetlerinin, kültürel faaliyetlerin, sanatsal faaliyetlerin son derece yetersiz olduğundan dert yanmaktalar. 

Tiyatro faaliyetlerinden tutun diğer faaliyetlere kadar bu tür sıkıntıların yaşandığından dert yanmaktalar. 

Özellikle kadınlarımızla ilgili çalışmalarımızda MHP’nin teşkilat yapısında Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları ismi altında kısa adıyla KAÇEP yapılanmamız var." ifadelerini kullandı

#SezerKüçükkurt #Afyonkarahisar #MHP #TrafikSorunu #KatlıOtoparklar #ŞehirİçiTrafik


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °