Küçükkurt, 'Şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman yanındayız'

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret ederek, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Siyaset 22.01.2024 12:57:52 0
Küçükkurt,

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret ederek, şehit aileleri ve gazilerle buluştu. 

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve beraberindeki parti heyeti ile gerçekleştirilen ziyarette, şehitler ve gaziler için duyulan saygı ve vefa dile getirildi.

Dernek Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Başkan Kumartaşlı, "Siz bizim gönlümüzde, düşüncemizde, dualarımızda varsınız. 

Şehitlerimiz ve gazilerimiz için yaptığınız her hizmetin ayrı bir kıymeti vardır. Allah sizlerden razı olsun." ifadelerini kullandı.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ise şehit aileleri ve gazilerin son derece özel bir camiayı oluşturduğuna vurgu yaparak, 

"Türkiye'nin içerisinde bulunduğu jeopolitik ortamdan kaynaklanan, millet olarak ortaya koyduğumuz İ'lâ-yi Kelimetullah yolundaki anlayışımızla, İslam'ın bayraktarlığını yapan anlayışımızın sonucunda gelinen noktada Türkiye, Batı'nın, Müslüman Türk Milleti'nin sevmediği her yapının karşısında kalmıştır. Bu açıdan da terör devam ediyor. 

40 yılı geçti. 1984 yılından bu yana devam eden terörle karşı karşıyayız. Şimdi Allah'a şükür ülkemiz içerisinde kontrol altına aldık. 

Ancak orada tampon bölge diye ifade ettiğimiz bölgede Türkiye'nin güvenliğini daha çok koruyabileceğimiz bir anlayış içerisinde oralardayız. 

Bundan dolayı da bizi oradan söküp atmak istiyorlar. Türkiye artık bunları aştı. Elhamdülillah çok ciddi bir mücadele veriyoruz." şeklinde konuştu.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt da, şehit aileleri ve gazilere duyulan saygı ve vefanın önemine vurgu yaparak, "İnşallah Sezer ağabey ömrünü Afyonkarahisar'a adamış bir kişidir. 

Kendisinin böyle güzel bir makama aday olması hem şaşırttı hem de bizi memnun etti. İnşallah muvaffak olursunuz. Bizi de hatırlayıp geldiğiniz için camiamız adına biz de teşekkür ederiz, sağ olun." dedi.

Sezer Küçükkurt, "Şehit aileleri ve gaziler camiası olarak sizlerin de bunun güvencesi olduğuna inanıyoruz. 

Şehit aileleri ve gazilerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da her zaman yanında, içerisinde arkasında olacağımızın sözünü bir kez daha vermek istiyorum. 

Her ne ihtiyaç olursa Türk Milleti adına bu konuda üzerimize düşen her vazifeyi yerine getireceğimizin sözünü bir kez daha vermek istiyorum." şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda şehit aileleri ve gaziler, Sezer Küçükkurt'a teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti.

#SezerKüçükkurt #MHP #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanAdayı #ŞehitAileleri #Gaziler #Ziyaret #Vefa #MilletimizeHizmet #31Mart2024 #AfyonkarahisarBelediyeBaşkanlığı 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °