Küçükkurt, 'Sıkıntıları çözmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza söz veriyorum'

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, şehrin meselelerinin kendi meseleleri olduğunu söyleyerek, “Afyonkarahisar 31 Mart'ta inşallah yeni bir değişimin içerisinde olacak” dedi

Siyaset 19.01.2024 11:50:40 0
Küçükkurt,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkan Ahmet Kahveci, Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, 

Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt seçim çalışmaları çerçevesinde 

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, OSB Başkanvekili ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

TAYTAK: AFYONKARAHİSAR 31 MART'TA İNŞALLAH YENİ BİR DEĞİŞİMİN İÇERİSİNDE OLACAK

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Burada yıllar içerisinde sadece Afyonkarahisar için emek veren, çalışan, üreten ve zaman zaman da pek çok sıkıntıyla karşı karşıya gelmiş iki büyüğümüzle beraberiz. 

Her şeye rağmen, bürokratik sıkıntıya rağmen durmadılar. Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Bekir Bey çok ciddi emek hizmetler verdi. 

Mehmet Mühsürler Bey yine Ticaret Borsası olarak uzun yıllardır Afyonkarahisar'a hizmet veriyorlar. 

Biz iki kanat önderimizden, iki büyüğümüzden, iki sanayicimizden, iş adamımızdan destek istemeye, onlarla adayımızı paylaşmaya geldik. 

Afyonkarahisar 31 Mart'ta inşallah yeni bir değişimin içerisinde olacak. Daha adaletli, daha liyakatli insanlarla belediye başkanımızın öncülüğünde yapılabilecek her tür hizmeti teker teker yerine getirmek amacı içerisindeyiz. 

Üreten belediyecilik anlayışı içerisindeyiz. Burada belediye başkanımız yanında, il başkanımız yanında büyüklerimize söz veriyoruz. Hangi meselemiz varsa bizim meselemiz olacak diyorum. Hepinize saygılar sunuyorum.” dedi. 

KÜÇÜKKURT: YAŞANAN SIKINTILARI ÇÖZMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIMIZA SÖZÜNÜ VERİYORUM

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgemizde sanayicilerimizin temsilcisi, sivil toplum kuruluşlarının öncüsü değerli abilerimizle birlikteyiz.

Mehmet Mühsürler abimiz ve Bekir Yeşilay abimiz Afyonkarahisar'da iş dünyasının önemli köşe taşlarıdır. 

Bugün Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi'ndeki sıkıntıları, sorunları bir kez daha kendilerinden dinledik. 

Malumumuz olan, bildiğimiz çözümü için çaba sarf etmeye söz verdiğimiz sıkıntılarla ilgili kendilerinden çok daha detaylı bilgiler aldık. 

Ben misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Yaşanan sıkıntıları çözmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızın sözünü vermek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

YEŞİLAY: ÇIKTIĞINIZ YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, “Öncelikle sayın vekilim, il başkanım, yönetim kurulu üyelerimiz, belediye başkan adayımız, hepiniz Organize Sanayi Bölgemize hoş geldiniz, şeref verdiniz. 

Seçim dönemine girdiğiniz bu dönemde bize de zaman ayırdığınız için hem sanayicimiz adına, hem yönetim adına, hem şahsım adına teşekkür ediyorum. 

Seçim dönemi ilk startı öyle tahmin ediyorum MHP verdi. Bize de bu seçim sürecinde ilk gelen sorunlarımızı dinlemek için sayın vekilimle, il başkanımızla, belediye başkan adayımızla ilk gelen siyasiler siz oluyorsunuz. 

Bu ilginizden, bu alakanızdan dolayı hem sanayicimiz adına, hem de şahsım yönetim adına teşekkür ediyorum. 

Çıktığınız yolda başarılar diliyoruz. Sorunlarımızı dinlediniz, anlattık. Genel sorunlarımız var, bir de siyasilerimizin çözebileceği sorunlar var. 

Bununla ilgileneceğinize inanıyoruz. Şimdiden teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum.” dedi.

MÜHSÜRLER: SİYASİLERDE DÜĞMEYE İLK BASAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ OLDU

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler , “Yerel seçim sürecinde ilk düğmeye basan Milliyetçi Hareket Partisi oldu. 

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilimiz Sayın Mehmet Bey, belediye başkan adayımız, il başkanımız, ilçe başkanımız, yönetim kurulu arkadaşlarla beraber geldiler. 

Afyonkarahisar Ticaret Borsası ile ilgili sorunlarımızı dile getirdik. Emirdağ'a da 32.500 tonluk lisans depo ihalesini yaptık. Sayın vekilimizle de sıkıntılarımızı dile getirdik. 

Bankayla ilgili sıkıntılarımız olursa, sayın vekilimize söyledik. Bunu sayın genel müdürümüze arz edip, ivedilikle bu yıl inşallah depomuzda halkımıza hizmete açacağız. 

Geldikleri için çok teşekkür ediyorum, başarılarını temenni ediyorum.” diye konuştu.

#MHP #Afyonkarahisar #Seçim2024 #Değişim #Siyaset


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °