Küçükkurt: Vizyon Katacak Projelerimiz Var

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, şehrin geleceğine yönelik önemli projelerini ve vizyonunu açıkladı, esnaf ziyaretlerinde ve mahalle buluşmalarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Siyaset 13.02.2024 14:32:30 0
 Küçükkurt: Vizyon Katacak Projelerimiz Var

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, şehrin geleceğine yönelik 20 yıllık, 50 yıllık projelerinin olduğunu açıkladı. 

Küçükkurt, Toptancı Hali, Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası ve 1. Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Esnafın talep ve beklentilerini dinleyen Küçükkurt, şehrin tüm kesimlerini kapsayan bir meclis oluşturacaklarını ve her kesimden vatandaşın kendisini temsil edildiğini hissedeceği bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini belirtti. 

Ayrıca Afyonkarahisar'ın geleceğine yönelik 20 yıllık, 50 yıllık projelerinin olduğunu ve bu projelerle şehrin sanayileşme ve nüfus hareketleri gibi alanlarda gelişimini sağlayacaklarını vurguladı.

Esnaf ve sanatkarlarla el ele vererek şehri yöneteceklerini ifade eden Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın göç veren değil, göç alan bir il olmasını hedeflediklerini söyledi. 

Mahalle ziyaretlerinde de projelerini ve planlarını anlatan Küçükkurt, sorunların çözüm zamanının geldiğini ve vatandaşların desteğiyle bu sorunları aşacaklarını dile getirdi.

Son olarak, Küçükkurt, Afyonkarahisarlıların fikirlerini önemsediklerini ve projelerini bu fikirlere göre şekillendirdiklerini belirterek, herkesin kendisini temsil edildiği bir yönetim anlayışını benimsediklerini vurguladı.

#SezerKüçükkurt #MHP #Afyonkarahisar #BelediyeBaşkanı #Projeler #Esnaf #Vizyon


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °