Küçükkurt'tan 55 Proje

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşarak 55'ten fazla proje ile seçim vaatlerini açıkladı.

Siyaset 14.02.2024 18:14:06 0
Küçükkurt

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın önemli sorunlarına çözüm getirmek üzere kapsamlı bir proje setiyle ortaya çıktı. 

İkbal Termal Otel'de gerçekleştirilen "Basın Buluşması" programında konuşan Küçükkurt, şehrin sorunlarına ve çözümlerine en vakıf olduğunu vurgulayarak, uzun yıllar basında Afyonkarahisar'ın gündemini takip ettiğini ve çözüm önerileri geliştirdiğini belirtti.

Toplantıya MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, KAÇEP Sorumlusu Av. Nesrin Çelikbilek ve parti yöneticileri ile basın mensuplarının katıldığı belirtildi.

Küçükkurt, 55'ten fazla projeyi içeren kapsamlı bir plan sunduklarını belirterek, MHP'nin 9 ana başlıkta 55 projeyi Afyonkarahisar'ın sorunlarına çözüm getirmek için hazırladığını ifade etti. 

Kendisinin de basın mensubu olarak uzun yıllar şehrin sorunlarını takip ettiğini ve bu birikiminin kendisine avantaj sağladığını dile getiren Küçükkurt, diğer adaylardan farkını bu tecrübesiyle ortaya koyduğunu söyledi.

Şehrin trafik ve ulaşım sorunlarını çözmek için kapsamlı bir planı açıkladı. Küçükkurt'un öncelikli hedefi, şehir içi trafiği rahatlatmak ve vatandaşlara araçlarını park edecekleri alternatif alanlar sunmak için projeler olduğunu açıkladı. 

"Plan kapsamında, Belediye Şehir Çarşısı arkasına 1200 araçlık otopark yapılacak ve diğer bölgelerde acil şekilde çalışmalar yapılacak, böylece 7 bin araçlık kapalı otopark alanı oluşturulacaktır.

Ayrıca, yeni yol ve üst geçitler inşa edilerek trafik akışı düzenlenecek ve şehir merkezindeki yoğunluk şehrin çevresine yayılacak" Afyonkarahisar'ın trafik sorunlarına çözüm getirmeyi ve şehir yaşamını kolaylaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

55 Proje arasında dikkat çekenler şu şekilde; Yeni kamyon garajı, Elektrikli araç ulaşımı, Emekli ve ihtiyaç sahiplerine ‘Hilal Kart’ desteği, Hay-can ve mahalle gönüllü ekipleri, Belediye huzurevi, Uydukent'te yeni yapılaşma, kasaplar çarşısında düzenleme, Erenlerde alt geçit projesi gibi çarpıcı çalışmalarını tek tek açıkladı.

#Afyonkarahisar #SezerKüçükkurt #MHP #BelediyeBaşkanı #Projeler #SeçimVaadi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Küçükkurt' Proje
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °