Küçükkurt'tan Birlik ve Beraberlik Vurgusu

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Miraç Kandili'nde dualarını sunarken, 6 Şubat depremi anısında birlik ve beraberlik mesajı vererek hizmete talip olduklarını belirtti

Siyaset 6.02.2024 09:57:35 0
Küçükkurt

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, 6 Şubat depreminin yıl dönümü dolayısıyla ve Miraç Kandili vesilesiyle önemli açıklamalarda bulundu.

Küçükkurt, MHP'nin 'Üretken Belediyecilik' vizyonuna vurgu yaparak, birlik ve beraberliği güçlendiren hizmette sürekliliği sağlayacaklarını ifade etti.

Küçükkurt, "MHP'nin 'Üretken Belediyecilik' vizyonunda dokuz temel ilke esas alınmıştır. Milliyetçilik, Çalışkanlık, Adalet, Dürüstlük, Çağdaşlık, Kalkınmacılık, Rekabetçilik, Şeffaflık. 

'Üretken Belediyecilik', birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, hizmette kalite, etkinlik ve sürekliliği sağlayan bir yerel yönetim anlayışıdır" dedi.

Afyonkarahisar'ın depremin acısını yaşadığını hatırlatan Küçükkurt, devlet millet iş birliğiyle depremzedelere yardım eli uzandığını belirtti. 

Miraç Kandili'nin ise Müslümanlar için birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren özel bir gece olduğunu ifade etti. 

Küçükkurt, "Bu gecenin bütün Müslümanların birlik, beraberlik ve kardeşliğinin pekişmesine vesile olmasını ve insanlığın barış, huzur ve hidayetine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

#SezerKüçükkurt #ÜretkenBelediyecilik #MiraçKandili #6ŞubatDepremi #BirlikVeBeraberlik


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Küçükkurt' Birlik Beraberlik Vurgusu
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °