Küçükkurt'tan Trafik Sorununa Çözüm Sözü

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, şehir merkezinin en büyük sorunlarından biri olan otopark eksikliğine çözüm getirmek için çok katlı otopark projelerini açıkladı

Siyaset 26.01.2024 10:35:52 0
Küçükkurt

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, şehir merkezindeki en büyük sorunlardan biri olan otopark sıkıntısına acilen çözüm getirmeyi planladığını açıkladı. 

Göreve gelmesi durumunda gerçekleştireceği projelerden birinin, eski 2. Belediye Şehir Çarşısı'nın bulunduğu alana çok katlı otopark yapmak olduğunu belirten Küçükkurt, bu projenin şehir merkezindeki otopark sorununu azaltarak trafiği rahatlatacağını ifade etti.

Başkan Adayı Küçükkurt, Belediye Şehir Çarşısı’nın arkasındaki alanda düzenlediği basın toplantısında, şehir içi trafik sorununun öncelikli sorunlardan biri olduğunu vurgulayarak, 

"Afyonkarahisar’da en öncelikli sorunlarımızdan bir tanesi de trafik ve otopark sıkıntımızdır. Şehir merkezinin en büyük sıkıntılarından biri olan otopark sorununu acilen çözülmesi gerekiyor" dedi.

Küçükkurt, 2. Belediye Şehir Çarşısı'nın otopark ihtiyacını karşılamak için çok katlı bir projeyle şehre rahatlık getireceklerini söyledi. 

"Yer altına doğru iki, üç kat ve zeminin üzerinde de iki, üç kat olmak üzere yüzlerce aracın girebileceği bu otopark, Afyonkarahisar şehir merkezinde büyük bir rahatlama sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

Küçükkurt, destek çağrısında bulunarak, "Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz bizlere destek verirse, dualarını, desteklerini bizden esirgemezse MHP’nin kadroları bu sıkıntıların en kısa zamanda üstesinden gelecektir. 

Çözüm belli, karar net, Milliyetçi Hareket" ifadeleriyle açıklamalarını tamamladı.

#MHP #SezerKüçükkurt #Afyonkarahisar #TrafikSorunu #OtoparkProjeleri


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: Küçükkurt' Trafik Sorununa Çözüm
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °