Kumartaşlı adaylığını açıkladı

Afyonkarahisar'da önemli bir sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Harp Malülü Gaziler Derneği'nin başkanlığı için İsmail Kumartaşlı, 7'nci Olağan Genel Kurul'da adaylığını açıkladı

Gündem 16.01.2024 10:22:30 0
Kumartaşlı adaylığını açıkladı

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nin 7'nci Olağan Genel Kurulu için hazırlıklar sürerken, derneğin mevcut başkanı İsmail Kumartaşlı, tekrar başkanlığa aday olduğunu duyurdu. 

Kumartaşlı, 17 yıl boyunca derneğin başkanlığını yapmış bir isim olarak, kongrede tekrar seçilmeyi hedefliyor.

Kongrenin planlanan tarihi 04 Şubat 2024 olarak belirlenmiş ancak çoğunluk sağlanamazsa, kongrenin 11 Şubat 2024'te tekrarlanacağı öğrenildi. 

Başkan Kumartaşlı, aday olmak isteyen üyelerin, genel kurul tarihinden bir ay öncesine kadar adaylık başvurularını yapmalarını ve tüzük gereği adli sicil kayıtlarını sunmalarını hatırlattı.

Başkan Kumartaşlı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Genel Merkez Yönetim Kurulunun 24.11.2023 tarih ve 25 sayılı kararı gereği Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı'na aday olmak isteyen üyelerimizin tüzüğümüzün 21. Maddesi a) bendine istinaden genel kurul tarihinden bir ay öncesi vereceği aday müracaat dilekçelerine ek olarak adli sicil kaydı sunması gerekmektedir. Saygılarımızla tüm üyelerimize duyurulur" ifadelerini kullandı.

#HarpMalülüGazilerDerneği #Afyonkarahisar #İsmailKumartaşlı #GenelKurul #Adaylık


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °