Marifetli Hanımlar Pazarı'na davet

Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı ve Uluslararası Engelliler, Yaşlılar, Kimsesizler Federasyonu İl Temsilcisi Yıldız Değer, Gün FM'in konuğu oldu

Gündem 8.06.2023 14:57:21 0
Marifetli Hanımlar Pazarı

Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı ve Uluslararası Engelliler, Yaşlılar, Kimsesizler Federasyonu (UTEF) İl Temsilcisi Yıldız Değer, Gün FM'in konuğu olarak, 'Verenle alan arasında köprüyüz' dedi.

Değer, 9 Haziran Cuma günü Zafer Kent Meydanı'nda açılacak ve 4 gün boyunca ziyaretçilere kapılarını açacak olan Marifetli Hanımlar Pazarı'na davet etti. 

Gönül Dostları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak bu yıl da Pazar'a katılacaklarını belirten Değer, "Derneğimize destek olmak isteyen herkesi Marifetli Hanımlar Pazarı'na bekliyoruz. 

Pazarda yöresel lezzetlerimizi dernek yararına satacağız. Ayrıca, el emeği göz nuru ürünlerini getirerek destek olmak isteyenlerin de katılımını bekliyoruz. Tüm herkesi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Değer, ihtiyaç sahibi herkese ulaşmayı hedeflediklerini ve verenle alan arasında bir köprü olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Anahtar Kelimeler: marifetli hanımlar pazarı'na davet
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °