Mazbatasını alan Kahveci, "Yerel seçimlerle alakalı tüm planlamamızı yapmış bulunmaktayız" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan İl Kongresi'nde il başkanlığına seçilen MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

Gündem 21.09.2023 15:28:52 0
Mazbatasını alan Kahveci,

Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan İl Kongresi'nde il başkanlığına seçilen MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. 

Kahveci, “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin siyasi düşüncelerinden asla ayrılmadan, durmadan, yılmadan tüm ekibim ve teşkilatlarımızla var gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyoruz. 

Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu seçimi yapılan ve büyük ilgi gören MHP Afyonkarahisar 14. Olağan İl Kongresi sonucu göreve seçilen Ahmet Kahveci, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

KAHVECİ, “DAVAMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Mazbata töreninde konuşan Başkan Ahmet Kahveci, 

“Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı Olağan Kongremizde, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleri, delegelerimizin teveccühleri ile İl Başkanı olarak seçilmemiz vesilesiyle İl Seçim Kurulu’ndan mazbatamızı aldık. 

Mensubu olmaktan onur, gurur ve şeref duyduğum Ülkücü Hareketin bir neferi olarak bulunduğumuz makamın sorumluluğunun bilincinde, davamızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beyle birlikte Afyonkarahisar’a hizmet etmeye ve tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 

Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla önümüzdeki yerel seçimlerle alakalı tüm planlamamızı yapmış bulunmaktayız. 

Bugüne kadar teşkilatımıza hizmet etmiş olan tüm eski yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Partimize hayırlı olsun" dedi.

#Afyonkarahisar #Afyon #haber #MHP #Mazbata #Başkan #Seçim


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °