Menteş, 'İş insanlarımızın katkıları ile daha güçlü bir Afyonkarahisar inşa edeceğiz'

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş insanlarına yönelik olarak gerçekleştirdiği proje tanıtım programına katıldı.

Siyaset 28.02.2024 14:08:32 0
Menteş,

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, partisinin Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası iş insanlarına yönelik gerçekleştirdiği proje tanıtım programında konuştu. 

Menteş burada yaptığı konuşmada, “İş insanlarımızın önerileri ve katkılarıyla daha güçlü ve müreffeh bir Afyonkarahisar inşa edeceğimize inancım tamdır” dedi. 

Menteş, ATSO'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, şehrin gelişimine katkı sağlayan iş insanlarına teşekkür ederek sözlerine başladı. 

AK Parti'nin belediye başkan adayı Uluçay'ın projelerini tanıtarak, Afyonkarahisar'ın vizyonunu ileriye taşıyacak 109 proje hakkında bilgi verdi.

Konuşmasında iş insanlarının görüşlerinin önemine vurgu yapan Menteş, şehrin ekonomik potansiyelini artırmak için iş dünyasının öncelikli taleplerini dikkate alacaklarını belirtti. 

Ayrıca, yatırımcı dostu bir şehir olma hedefiyle adımlar atacaklarını ve iş dünyasının tüm taleplerini gerçekleştirmek için gayret göstereceklerini ifade etti.

Menteş, şehrin potansiyelini harekete geçirerek daha da ileri taşımak için iş insanlarının öneri ve katkılarının önemine vurgu yaparak, şehrin refahını artırmak için el ele çalışacaklarını vurguladı.

Toplantının verimli geçmesi dileğiyle iş insanlarına teşekkür eden Menteş, katılım ve desteklerinin şehrin ilerlemesine güç kattığını ifade etti.

#Afyonkarahisar #İşDünyası #ŞehirVizyonu #Katkı #AfyonkarahisarEkonomisi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °