MHP Afyonkarahisar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ve Milletvekili Mehmet Taytak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Siyaset 10.01.2024 17:06:42 0
MHP Afyonkarahisar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve yönetimi ilimiz basın mensupları ile bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutladı. 

Başkan Kahveci, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler bugüne kadar basın mensupları ile her daim bir araya geldik, bir ve beraber olduk. 

Çalışan gazeteciler gününde sizlerin dertlerinizi, sıkıntılarınızı, talep ve isteklerinizi dinlemek için bir araya geldik. 

Bizler siyasi açıdan sizlere neler yapabiliriz fikir alışverişinde bulunmak için buradayız. Tekrar gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.

TAYTAK, “HEPİNİZ BİZİM ÇOK DEĞERLESİNİZ”

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Burada hepiniz bizim için çok kıymetlisiniz. Çok büyük değerlersiniz. 

Afyonkarahisar’ın basın yayın anlayışı hem sosyal medya üzerinden hem görsel hem de yazılı medya üzerinden elinizden geldiğince doğru, dürüst, samimi ve Afyonkarahisar'ın menfaatleri, 

değerleri, ekonomisi, sosyal hayatı, kültürel hayatı, töresi, ahlakı üzerine yolunuzu bozmadan aynı çizgi üzerinden saygı anlayışı ortaya koyuyorsunuz. 

Bu sayede de hakikaten her yerde hepinizin ayrı ayrı kıymetine ve değeri var. Bunlar kolay kazanmış değerler değil. 

İnşallah yine sadece bugün değil, önümüze günlerde özel bir programla sizleri belki başka şehrimizde misafir edeceğiz. Bugün 10 Ocak sizin gününüz. Bunu da burada kutlamak istedim” 

TAYTAK, “BAKARIZ DEMEDİK ŞİMDİYE KADAR, YAPARIZ DEDİK”

Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız basınla ilgili yeşil pasaport teklifini verdik. 15 yıl basında çalışan arkadaşlarımızın yeşil pasaport teklifini meclis çalışmamızı sunduk. 

İnşallah gerçekleşecek. Bir de yine bir sözümüz vardı biliyorsunuz. TOKİ'lerle ilgili. Onu da takip ediyoruz, edeceğiz inşallah. 

Hakikaten ciddi manada depremlerden sonraki ekonomik sıkıntı ortadadır. Ama arkadaşlar sözüm sözdür. Şöyle bir slogan kurmak istiyorum. 

Bakarız demedik şimdiye kadar, yaparız dedik. İnşallah yaparız arkadaşlar” 

TAYTAK, “BU DÖNEM İL BELEDİYESİNDE MİLLİYETÇİ HALK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLACAK”

“Allah nasip ederse inancım odur ki Afyonkarahisar ilinde İl Belediyesi'nde bu dönem Milliyetçi Halk Partili belediye başkanımız olacak” diyen Taytak, 

“Afyonkarahisar’ımızın çözülmemiş yirmi, yirmi beş yıllık problemleri var. Bunları Cumhur İttifakı ruhu içerisinde, 

Cumhur İttifakı uçağının bir kanadı olan Milliyetçi Halk Partisi'nin milletvekili olarak elimden geldiğince il başkanımızın, il teşkilatlarımız, ilçe başkanlarımızla beraber oradaki bölgesel meseleleri çözmeye uğraşıyoruz. 

Bunların bir tanesi Ayazini, bir tanesi Şuhut’taki Paşacık köyümüz. Şuhut’taki TOKİ binaları. Hepimizin bildiği Şeker Fabrikası özelleştirilince orada makine fabrikamız var. 

Bizim makine fabrikamızı da Eskişehir’e bağlamışlar. Biraz da fabrikanın kapasitesi düşmüş. Onu canlandırmak için uğraşıyorum. 

Beton Travers fabrikası ile ilgili biliyorsunuz çaba gösteriyorum. Oranın birilerini eline geçmemesi için çırpınıyorum. 

Orada da ciddi manada 200 – 300’e yakın insan çalışıyordu. Şimdi 20 – 25 kişi çalışıyor. Her gün bu konularla uğraşıyorum. Çözülmesi istiyorum. 

Çünkü onlar bizim değerlerimiz ve ciddi manada istihdam edebileceğimiz ve katma değer sağlayacağımız değerler. Okullarımız ile ilgili çalışmalarımız var ve devam ediyor. 

Erenler bölgesi ilgili ciddi manada düşüncelerimiz var, uğraşıyoruz. Oradaki gençlerimiz şehre inmesi gerekiyor. Orası sanki onlara ayrılmış bir bölge gibi gözüküyor. 

Mutlaka o gençlerimizin şehirde bizimle beraber dolaşması gerekiyor. Allah nasip ederse inancım odur ki Afyonkarahisar ilinde İl Belediyesi'nde bu dönem Milliyetçi Halk Partili belediye başkanımız olacak. 

İnancımız odur. Adayımız bellidir. Kararınız nettir. İnşallah o çalışmaları o zaman yapacağız” dedi. Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Milletvekili Taytak daha sonra hatıra fotoğrafının ardın program sona erdi

#MHP #AhmetKahveci #MehmetTaytak #ÇalışanGazetecilerGünü #Afyonkarahisar #BasınBuluşması #Demokrasi


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °